עבור לתוכן

מסך מהבהב שחור ואז נכבה

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני יומיים התחילה בעיה שהמסך מחשב מתחיל להבהב בצבע שחור, כלומר ריבועים שונים בצבע שחור התחילו להופיע על המסך ואז לאחר כמה דקות המסך נכבה לגמרי. מושחר.

יש לי כרטיס מסך 5770 של sapphire, מסך ישן של proview 17".

למסך ניתן לחבר רק כבל VGA, אז יש לי מתאם DVI ל VGA, שאותו אני מחבר לכרטיס ומהכרטיס למסך.

ובנוסף יש לי כבל HDMI שאותו אני מחבר לטלויזיה (טושיבה, 32").

אז בתהחלה החלפתי את המתאם DVI-VGA, שיניתי את המיקום של חיבור המתאם בכרטיס (יש לי 2 חיבורים של DVI בכרטיס) ולא עזר.

לאחר מכן הבאתי כבל VGA מחבר שלי, חיברתי אותו במקום הכבל שהיה לי - לא עזר.

הוצאתי את הכרטיס מסך לגמרי, כלומר ניתוק מהספק ומהלוח אם וחיברתי את המסך לכרטיס מסך on board. - לא עזר.

מאז אני עובד רק עם הכבל HDMI שמחובר לטלויזיה.

היום שיחקתי NBA2K11, דרך הטלויזיה כמובן ועם הכרטיס מסך 5770, ולאחר 50 דקות בערך של משחק, שוב ראיתי ריבועים שוחרים והמסך פשוט "נכבה" (במצב הזה הוא לא נכבה אלא לא הציג תמונה, מסך כחול).

החלפתי את החיבור של ה HDMI בטלויזיה ל HDMI 2, ועכשיו הכל עובד בסדר גמור. עדין לא יצא לי באמת לבדוק לעומק אם זה גם קורה ב HDMI 2, כי זה רק קרה לי לפני כמה דקות.

מחר אני מקבל מסך מחשב אחר לגמרי, אז אני אוכל לבצע יותר בדיקות ולמקד יותר את הבעיה.

בנתיים יש עוד בדיקות שאפשר לבצע?

חשוב לציין, עשיתי OC לכרטיס מסך, הבדיקות היו גם יציבות. התקנתי 11.4 PREVIEW אבל מחקתי את הדרייבר גם עם driver sweeper וחזרתי לגרסה יציבה יותר.

וכרגע אין OC לכרטיס מסך.

בדקתי גם את הכרטיס מסך ברגע שזה קרה, והמאוורר המשיך לפעול, הכרטיס לא היה לוהט.

הכל נראה תקין.

אם יש דרכים שיעזרו לי למקד את הבעיה בצורה טובה יותר, לבצא בדיקות בבקשה להציף, אני לא רוצה לזרוק סתם המון כסף על מסך או כרטיס.

פורסם

שלום,

ככל הנראה ה-OC שביצעת דפק את הכרטיס מסך

אם אתה רואה אותן תופעות על יותר ממסך אחד אזי הבעיה היא בכרטיס מסך ולא במסך.

ואני אעיר הערת אגב - טרם שיכנעו אותי בכדאיות של ה-OC (אולי למחשב שכבר אין לך מה לעשות בו והוא ישן)

אם יש לך כרטיס ONBOARD תבדוק איתו את המסך לפני שאתה ממשיך לחבר עוד מסכים.

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מגיב לך ככה אבל אתה כנראה לא קורא כמו שצריך.

והודעות כמו שלך ממש מעצבנות.

אמרתי שחיברתי את המסך לכרטיס מסך on board שיש לי.

אין קשר what so ever לכרטיס מסך 5770.

אתה כנראה מעופף באיזה עולם...

חוץ מזה היום השגתי מסך וחיברתי אותו וכרגע הכל עובד יופי, עוד לא ניסיתי לשחק אז אני לא יודע אם יכול לקרות איזה משהו בסגנון.

יש עוד הצעות אולי?

פורסם

והודעות כמו שלך ממש מעצבנות.

אתה כנראה מעופף באיזה עולם...

אתה לא מתבייש להגיב ככה לבנאדם שמנסה לעזור לך ?

לא יאומן פשוט שכל כמה זמן מגיע איזה USER שחושב שמישהו חייב לו משהו ומתבטא פשוט בצורה שהיא לא הולמת את הפורום הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים