עבור לתוכן

תקלה בהפעלה של מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שידרגתי אתמול את המחשב שלי (החלפתי כמעט הכל חוץ מספק, מארז וכוננים) וכשאני מנסה להפעיל אותו באמצות מערכת ההפעלה (xp) מההארד דיסק הישן המחשב, כל פעם מבצע ריסטארט מיד אחרי שהוא מתחיל להעלות את הווינדואס, גם אם אני מנסה להריץ ב-safe mode

ניסיתי להפעיל את המחשב על ידי התקנה של win מכונן התקליטורים (win xp חוקי) וכשהוא מגיע לשלב ההתקנה אני מגיע למסך כחול עם הודעה:

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer

...

check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for hard drive corruption' and then restart your computer.

ניסיתי להחליף את ההארד דיסק בהארד דיסק החדש שקניתי ואני עדיין מקבל אותה שגיאה

המפרט הוא:

core i5 2500

intel BLKD H67

2*2GB 1333 ddr3

רעיון, מישהו?

תודה רבה

אייל

פורסם

שלום,

2 אופציות - או שההתקנה שלך נדפקה - או שמשהו בחומרה לא תקין (מירב הסיכויים שזה הזיכרון):

תריץ בדיקה לכמה שעות עם

http://www.memtest.org/#downiso

כמו כן איזה ספק יש לך (זה הבא בתור כ"חשוד")

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מספר פעמים את ההתקנה, כמו שאמרתי עם שני הארד דיסקים שונים, אחד מהם חדש וגם הזכרון הוא חדש מהקופסא (אבל אני אבדוק אותו מחר כמו שאמרת במחשב אחר)

לכל הפחות אני יכול להגיד שה-bios זיהה כמו שצריך את הזכרונות

הספק שלי הוא enermax400W כרגע גם עדיין לא חיברתי כרטיס מסך

איך אני יכול לבדוק את הספק?

פורסם
  • מחבר

שלום שוב,

בהמשך להודעות הקודמות שלי - אני עדיין לא מצליח להפעיל את המחשב. בשלב ראשון, המאוורר של המעבד הפסיק לפעול ואחר כך הפעלה שלא המחשב לא עשתה כלום - שום דבר לא מוצג על המסך כשהמחשב מופעל.

החלפתי היום את הספק לספק אחר, פשוט, ועדיין אין שום דבר.

יכול להיות שהספק הקודם שלי התקלקל וגם שרף רכיבים אחרים? אולי את הלוח אם החדש?

פורסם

א. למה להתקין XP חומרה כזאת?

ב. אם הstop code הוא 0x7b אז זה פשוט בגלל בעודה שתאה מנסה להתקין מערכת הפעלה שלא תומכת בAHCI "מהקופסא".

פורסם

תבדוק את הלוח האם יש לו "קבלים" נפוחים.

פורסם

כמעט בטוח זה עניין של הגדרות בביוס בקשר לכונן הקשיח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים