עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש מצלמה לטיול

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא כ 1700

העדפה שלי הוא למצלמה קומפקטית

אני לא ממש מבין בכיוון של מצלמה אז אני מעדיף שיהיה במצלמה מצבי צילום מוכנים שפשוט מפעילים ת'מצב ומצלמים :)

האם ב Panasonic TZ20(שיש המון המלצות עליה) יש שיפור משמעותי מה Panasonic TZ10 ??(איכות תמונה\ממשק\מצבי צילום)

##בגלל שההבדל במחיר גדול אז אני בהתלבטות..

הצעות על מצלמות נוספות תתקבל בברכה(כמובן - איכות תמונה\ממשק\מצבי צילום\זום)

תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

פורסם

אין הבדל מורגש בין השתיים באיכות תמונה, אולי אפילו מעט איבוד איכות לדעת חלק...

פורסם

ה-TZ10 ממש טובה. מצלמת לא רע בכלל על אוטומטי, אבל מומלץ ללמוד לשלוט בה על מנת להוציא ממנה את המירב.

היתרונות העיקריים של ה-TZ20 הם צילום ב-FHD במקום HD ועוד קצת זום (חסר משמעות לפי דעתי).

תזכור שלטיול ארוך עם מצלמה כמו ה-TZ אתה ממש חייב לפחות 2 סוללות נוספות. זה לא יאמן כמה חיי הסוללה במצלמה הזאת עלובים. ל-TZ10 יש סוללות חלופיות ב-ebay במחיר טוב. אני לא יודע מה המצב עם ה-TZ20 החדשה היחסית.

בנוסף רצוי שיהיה ברשותך כרטיס איכותי של 16 ג"ב ותיק מצלמה טוב שיגן עליה מפני חבטות ולחות. הדברים האלו עולים כסף ועם ה-TZ20 אתה תחרוג מהתקציב.

ד"א - אם אתה מתכנן טיול עם הרבה מים, רפטינג, ג'יפה וכו' ותרצה לצלם בתנאים האלו, תשקול מצלמה מוקשחת.

פורסם
  • מחבר

ה-TZ10 ממש טובה. מצלמת לא רע בכלל על אוטומטי, אבל מומלץ ללמוד לשלוט בה על מנת להוציא ממנה את המירב.

היתרונות העיקריים של ה-TZ20 הם צילום ב-FHD במקום HD ועוד קצת זום (חסר משמעות לפי דעתי).

תזכור שלטיול ארוך עם מצלמה כמו ה-TZ אתה ממש חייב לפחות 2 סוללות נוספות. זה לא יאמן כמה חיי הסוללה במצלמה הזאת עלובים. ל-TZ10 יש סוללות חלופיות ב-ebay במחיר טוב. אני לא יודע מה המצב עם ה-TZ20 החדשה היחסית.

בנוסף רצוי שיהיה ברשותך כרטיס איכותי של 16 ג"ב ותיק מצלמה טוב שיגן עליה מפני חבטות ולחות. הדברים האלו עולים כסף ועם ה-TZ20 אתה תחרוג מהתקציב.

ד"א - אם אתה מתכנן טיול עם הרבה מים, רפטינג, ג'יפה וכו' ותרצה לצלם בתנאים האלו, תשקול מצלמה מוקשחת.

תודה על התגובות :xyxthumbs:

יש מצלמה שיש לה איכות תמונה טובה וחיי סוללה (אם אפשר מצלמה על סוללות AA רגילות) ערוכים??..

איך ה Canon PowerShot SX210 IS ??..

או אוליי כדי לקנות מצלמה מסוג דמוי SLR ?

אם יש לכם המלצות זה יהיה טוב :)

פורסם

עכשיו כבר אין לי בעיה עם חיי הסוללה של ה-TZ10.

פשוט קניתי שתיים כאלו ב-60 ש"ח בסך הכל ואני יכול לצלם 500-600 תמונות בשקט + קליפים + GPS עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.