פורסם 2011 באפריל 2714 שנים אהלן,אתמול הלך סופית הכרטיס מסך היקר שלי אחרי 3 שנים בערך.זה היה 8800GT של TWINTECH עם 512 מגה. אני מחפש כרטיס אחר במחיר כמה שיותר נמוך, שיגיע לרמה שלו ואולי קצת יותר.המערכת:ספק 430W של SEASONICמעבד AMD ATHLON X3 4454 ג'יגה זיכרוןלוח MA78LMT-US2Hתודה!אור
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים שמעתי מישהוא מוכר HD4850 ב 250 שקל הייתי הולך לבדוק את זה אם לא יש לך כרטיסים פשוטים כמו HD5770 .... יש יותר זול ... עריכה : תשאיר את השם שלך כמו שהוא אני מאמין שזה הולם אותך אם בחרת בו ישר כוח
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים מחבר חחחחח סטלנים פה זה בעיה נפוצה בקרב גברים לצערי רוצים לדעת באמת את הסיבה? הגיע ילד אמריקאי לכיתה שלי לפני כמה שנים, ובגלל שהשם משפחה שלי זה פריאס אז הוא חשב שזה דומה. תפס הכינוי ועכשיו לנושא: אני בהחלט אשקול לאפות את הכרטיס. נשמע הזוי, אבל אומרים שזה עובד! רק צריך למצוא משחה טרמית...
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים מחבר כן אני יודע.. רק שזה הדבר היחיד שמונע ממני לבשל את הכרטיס כבר עכשיו!
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים לא הבנתי אתכם מזאת אומרת "לאפות" או לבשל ? . ובכללי אני מאוד מופתע שבפורם כזה אנשים פוחדים לגעת בחומרה שלהם, ס"כ לפרק לנקות למרוח משחה ולהרכיב, אפשר באמת לחשוב ביג דיל.
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים ^תקרא תבין ואז אולי תיהיה קשור לדיון, הוא לא אמר שהוא מפחד לפרק את החומרה שלו הוא אמר שהוא רוצה לאפות בתנור את החומרה שלו. אני יחזור בשבילך על מה שהדביקו כמה הודעות מעליי והפעם תיכנס לזה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497220.0לפותח הדיון שווה ניסיון הדבר הזה, שיהיה בהצלחה...
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים קראתי את הדיון הזה שנתנו פו עוד לפני שהגבת ^^ רק חשבתי שבסרטון יראו איך מחליפים משחה טרמית ולא הדבר הזה , מעניין אותי דבר אחר איך הPCB לא ניצלה למוות ? איך לעזזל זה אפשרי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.