עבור לתוכן

הרצת סרטי FHD בעזרת Pentium D וכ.מסך מובנה

Featured Replies

פורסם

AMD Athlon X2 240 2.8Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 OEM 1 ₪231

Gigabyte GA-MA78LM-S2H AM2/AM3 1 ₪297

Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 1 ₪101

סה"כ: 3 ₪629

דוגמה מ-TMS כי הבנתי שמשם אתה קונה.

• תגובות 35
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חסרה יציאת SPDIF או COAX בלוח.

המחיר גבוה לתקציב שלי (זה בכל זאת זה השמשת מחשב ישן ולא בניית מערכת חדשה!) ועדין הלוח לא תואם מבחינת דרישות (חיבור לטלוויזיה וקולנוע בייתי). האם הביצועים יישתפרו משמעותית לנוכך המחיר? האם לצרכים שלי יורגש ההבדל בכלל. אני עדין מתלבט כי אני מודע לזה שהפלטפורמה כמו שאני כרגע מתכן היא ממש לא משתלמת! אבל אני חושב שאיך שאני לא יהנדס את זה, השמשת המעבד החדש תצא הכי זולה ועדין תענה לדרישות! למרות שזה ממש יקר לשלם 360 שקל על לוח למעבד כל כך ישן.

אגב אני ממש לא נעול על החנות הזאת (הם אפילו רחוקים לי) ואם יש חנות טובה יותר ומחירים עדיפים, אני אשמח לראות הצעה למפרט!

דבר נוסף: אנא תנו התייחסות לנושא הספק. מערכת עם דרישת הספק בנוניותמינוס כמו שאני בונה יכולה להסתדר עם ספק כזה? בכל זאת עבדתי איתו לא מעט זמן והיו זמנים שהמחשב הזה הריץ משחקים כבדים ופעל 7\24. בהבנה שלי אני אפילו מוריד מהעומס איתו נהג לעבוד בעבר!

פורסם

אתה רק צריך להוסיף מתאם מתאים, הלוח עצמו תומך.

ברור שלהשמיש מערכת שיש לך כבר רכיב אחד שלה יצא יותר זול, השאלה היא עד כמה זה משתלם אם אתה לא מסתכל רק על המחיר אלא גם על התמורה לו.

לשימושים שלך לא יהיה הבדל מהותי נכון להיום (למעט אולי מקרים בודדים, הכל תלוי באופן קידוד התוכן), אבל גם מערכות משרדיות/מדיה לא חיות לנצח, וסביר להניח שמערכת כזא תתיישן מהר יותר ממערכת חדישה יותר. כמובן שגם פה תוכל בבוא היום להחליף את המעבד לאחר מכפולי הליבה של Intel אך זה גם לא בדיוק משתלם.

לגבי הספק, ספק כוח ג'נרי לא מומלץ, ואין לזה בכלל קשר לעומס שהיה או יהיה עליו. ספקים כאלה אינם איכותיים גם במאפייניהם החשמלים (יעילות, ניצולת), חסרים מנגנוני ייצוב מתח ואבטחה ובנויים באופן כללי מרכיבים זולים (ומכאן מחירם) לדעתי ספק כוח זה אחד הרכיבים היותר חשובים במערכת ולכן אף פעם לא אמליץ לעבוד עם ספק ג'נרי, לא כשיש ספקים שעולים קצת יותר ונותנים הרבה יותר. בכל מקרה, אתה יכול להמשיך לעבוד עם הספק הנוכחי שלך, אבל אני ממליץ להחליף מייג כשמתאפשר.

פורסם
  • מחבר

האמת שבכל הלוחות שראיתי עד היום כתוב שיש תמיכה ב- SPDIF אבל זה מופיע כחיבור פנימי ולא בפנאל האחורי! מצד שני עד לא יצא לי להיתקל במתאם הזה שנותן לי חיבור לפנאל האחורי דרך חיבור פנימי שעל הלוח! אתה מכיר משהוא כזה? אם כן אנייכול לקנות לוח הרבה יותר זול שלא נמכר עם החיבור הנ"ל ולהוסיף את המתאם הזה בעצמי! כמובן שזה יהפוך את העסקה למשתלמת הרבה יותר (אפילו לוח של 150 שקל כולל חיבור פנימי של SPDIF).

בקשר לספק אני מקבל כל מה שאתה אומר. כרגע במסגרת התקציב שלי אני ישאיר אותו אך סביר להניח שאני יחליף אותו מתי שהוא בקרוב! אגב כמה כוח לפי דעתכה צריך? משהוא בסביבות 300 וואט אפילו פחות לא?

פורסם

בקשר למתאם, תריץ חיפוש בפורום (לדוגמה) או ברשת ותקבל מידע בנושא.

לגבי הספק, כשתעמוד לפני הקנייה פתח בבקשה דיון חדש בפורום 'ספקים ומארזים' ותקבל המלצות על הספק המשתלם ביותר עבור החומרה שלך במסגרת התקציב והצרכים.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה :yelclap:

לבסוף כן עמודות בפני כמה אופציות מסתבר! אני ינסה לשלב לוח זול יותר ו- bracket כזה.

אני יעדכן מה יצא בסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים