פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים היי אנשיםאז אחרי שלקחתי מידות חתכתי עץ הרכבתי את הסאב היוםאז הגודל שלו הוא 44א 35ר 33גתיבה מעץ סנביץ עובי 1.8 סמהכל מהודק טוב עם ברגיםמצד אחד אלמנט וופר של 12 אינשט בן בערך20 אמא שלי לא זוכרת מתי הם קנו את הרמקולים אבל זה היה טיפה בערך 7 שנים אחרי שהם התחתנו של בערך 30 וואט (זה השיטת חישוב הישנה לפני RMS) שזה יוצא בערך 97.6532 ואט של היוםההתנגדות שלו היא 6.3מאחורה עשיתי חור פחות או יותר במרכז למטה של 80 ממ (83 ממ)הרכבתי סליל לסינון טרבל וכוחיברתי אותו למגבר הישן שלי ביחד עם עוד רמקול סטליט קטן עם קבלוכשאני מגביר ל חצי ווליום הכל אבל כל מה שעל השולחן כתיבה שלי רועדהרמקול סטליט כזה זז על השולחןהמסך 21 אינטש שלי של KDS כולו רועד והתמונה כזאת בגלים (למרות שאני לא בטוח שזה בעצם הנוזל בעין שלי שרועד ויוצר את הצורת גלים הזאת)ואחרי כמה דקות כבר חטפתי כאב ראש!תמונות בהקדם האפשריעובד באופן מפתיע!שמתי את השיר Savage Garden - To The Moon And Backעכשיו מי שמכיר יש מלא באסים בהתחלהאז אמרתי בא נבדוק איך הסאב מגיבעכשיו אני החדר שלי זה ממד, זה עם הדלת הזאת שנצמדת למשקוף כדי ששום גז לא יוכל להיכנס ועם חלון אטום על אותה פונקציהקצת מצחיק אבל יש לי חור של מזגן כזה בחדר מהמיני מרכזה שבקומהבקיצור סגרתי את התריסים כדי להקל על שאר יושבי הביתהגברתי הגברתי והגברתי עד ששני תריסים קטנים עפו לתוך הצינור של המזגןזה בגלל שאין לאוויר - קול לאן לברוח הוא שבר ששני תריסים קטנים כאלו (נו איפה שהם נתפבים כזה זה פלסטיק עגול כזה אז הם עפו כשהגברתי יותר מידי כנראהחחחחאמא שלי התעצבנה ;D ;D 8)
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים באתר הזה: http://www.diysubwoofers.org/תוכל למצוא הרבה מאוד מידע .לגבי מידות יש הרבה תכנות שידעו לחשב לך את הנפח התיבה לפי הנתונים של הסב עצמו כמו לדוגמה: http://www.speakerbuilding.com/software/ כאן יש הרבה תוכנות שיעזרו לך.
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים כמו שאמרתי תוריד את אחת מהתוכנות , תזין בה את ההנתונים של הסב , והיא תגיד לך את המידות של התיבה ואיזה תדרים אתה תוכל לקבל .
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים אם אתה תתעצל ולא תבין את כל התאוריות וההסברים שמובאים שם, ותבקש רק מידות, זה לא ילך, או ילך רע..אתה צריך להבין חלק מה"תורה" ולפי הנתונים של האלמנט שברשותך לבחור ולתכנן את התיבה.בהצלחה.
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים תירגע ומהר, שעונים לך כמו שצריך אתה תענה כמו שבן אדם מתורבת עונה או שאתה לא תוכל לענות בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.