עבור לתוכן

מעבד 2500 - חום של 64 תוך שנייה מההדלקה

Featured Replies

פורסם

פילטרים זה חר_. פילטרררר חחחחחחחחחח. בן אדם התאבדותי ישתמש בפילטרים. אתה צריך מנוע של מזגן כדי לשאוב אויר דרך פילטר לחנוק תמארז עם פילטר. אאאאאאאאא.......... !!!!!!! חכחכח חנק חחכככ_ _ _ _...... לוסיפר אני בטוח שעם אני אעביר אצבע על כרטיס המסך שלך או בין חריצי פי סי אי או אסתכל על הרדיאטור שיושב על המעבד שלך אני אמצא ימבה !! אבק. תגיד לי אתה מנקה תאבק עם סמרטוט רטוב גם

:)

פורסם

אני ממש לא מבין מה הבעיה פה..

פתח ת'מארז, תגע בצדדים של הסינק, ותוכל לקבל תוצאה מיידית לגבי טמפרטורת המעבד !!!

מתחת ל-40 מעלות אתה לא תרגיש בחום, וכבר מעל 55 יהיה לך חם ביד.... זהו !

חוץ מזה, לא יקרה שום דבר למעבד בטמפרטורות גם יותר גבוהות...

אני פעםעבדתי על 78 מעלות, וזה הגיע גם ל 96 מעלות במאמץ.... שכחתי להפעיל את המשאבה בזמנו ;D

פורסם

לגבי הטמפ' של המארז, כמה הודעות קודם, אתמול שמתי לב שהטמפ' אצלי 42 מעלות (גבוה אצלי)... שני המאווררים (אחד למטה מכניס אויר, שני ליד הספק מוציא) לא היו מחוברים לחשמל... חיברתי וירד ל-30... שני המאווררים ג'נרייים לחלוטין.

פורסם

אחי תראה גם לי יש מעבד AMD 2500 ולוח אם של ABIT עשיתי שלוח חורים בצד עם מאוררים קניתי ולקנו 10 למעבד נכון יש קצת רעש אבל במנוחה המעלות של המעבד הם 34 ושל הלוח אם 21 שזה מעלות מצויינות בעתיד אולי יקנה מאורר למעבד יותר טוב ושקט זה מה שאני מציע לך תסדר חוטים במארז היה לי לפני חודששים לוח אם כמו שלך לא היו לי בעיות בחום שם !!

פורסם
  • מחבר

טוב,

נסחבתי היום ל PCH, מסתבר שהם קוראים את הפורום שידעו על מה אני מדבר.

כמה אבחנות:

1. טוענים כי המאווררים של SPIRE לא משהוא בכלל. זה מוזר לי, כי כל הממליצים כאן על מפרטים לוקחים את ה fridge rock

2. קניתי משחה טרמית של cooler master .... נראה אל זה יעזור

הורדתי את המאוורר מהמעבד, וראיתי בבירור כי יש משחה טרמית על הליבה, כלומר היה מגע טוב. בכל מקרה, סיבבתי את המאוורר ב 180 מעלות ושמתי אותו שנית בכדי ששכבה חדשה של משחה תגע בליבה.

הטמפרטורה לא השתנתה ! 64 מעלות בהדלקה ובשימוש קל ביותר (שיטוט באינטרנט) הטמפרטורה עולה ל 70 - 73 .

אני נוגע בתחתית ה HS ומרגיש חום קל בלבד ! בטח לא משהוא שקרוב ל 70 מעלות !!!

אני חושב שהבעיה היא בסנסור על ה MOBO.

לצערי, לאחר שנסחבתי ל PCH עם הבן הקטן בעגלה והמחשב ביד השניה הופתעתי לגלות כי היום לא היה טכנאי במקום. חבל - זה רק אומר שצריך להסחב לשם שוב.

עוד לא עדכנתי את ה BIOS. אינני מתכוון לעשות זאת לפני שהנושא יבדק במעבדה של PCH - לדעתי יש פגם בבורד.

מצאתי לינק המדבר בדיוק על הבעיה הזו (אותו בורד, אותו CPU) וטוענים שיש בעיה בביוס

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread/t-59531.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים