עבור לתוכן

מעבד 2500 - חום של 64 תוך שנייה מההדלקה

Featured Replies

פורסם

הדלקתי היום בבוקר את המחשב, ומייד נכנסתי ל BIOS לראות את הטמפרטורה של המעבד.

התוצאה הינה 64 מעלות !

טמפרטורת המארז 24 מעלות.

נראה לי לא הגיוני שהמעבד מגיע לטמפרטורה כזו תוך 10 שניות !

מדובר ב אתלון 2500 עם מאוורר spire whisper rock 4.

לוח גיגהבייט ga-7n400-l

נקנה לפני יומיים מ PCH.

מה דעתכם ?

האם הסנסור דפוק ?

פורסם

החיבורים בסדר ???

פורסם

נראה לי ממש לא הגיוני.

תנסה לעדכן ביוס, אולי בגרסה שיש לך הסנסורים עושים בעיות...

פורסם

על איזו מהירות מסתובב המאוורר של ההיטסינק?

אולי תעדכן ביוס (לפעמים יש עידכונים שמורידים כ10 מעלות)

תתקין מחדש את הגוף קירור (ז"א תוציא אותו, תמרח משחה מחדש ותרכיב)

פורסם

ידוע שה- gigabytim למיניהם אוהבים לזייף בדי הרבה היה לי אחד שהציג את חום המעבד שלי

ב 50 מעלות וקניתי אפוקס חדש ועכשיו מציג אותו כמקסימום בload 38

פורסם

ערב טוב

לי יש אותו מחשב בעל מאוורר של Box הוא מראה לי 61 מעלות, גם כן די מהר אחרי ההדלקה. אני לא יודע אם BIOS יכול להוריד טמפ', אבל אצלי הוא מעודכן (גם מאוד פשוט אצל Giagabyte...)

פורסם

יכול מאוד להיות שהלוח מזייף... אם זה כל כך חשוב לכם אז אתם יכולים לשים על המעבד חיישן נפרד ולבדוק.

פורסם
  • מחבר

המאוורר מסתובב על 2400 RPM בערך.

כאשר הפעלתי התקנה של תוכנת acrobat הטמפרטורה זינקה ל 80.

אני ממש לא מבין מה קורה פה.

"יכול מאוד להיות שהלוח מזייף... אם זה כל כך חשוב לכם אז אתם יכולים לשים על המעבד חיישן נפרד ולבדוק. "

זה לא עניין של "אם זה חשוב לנו" - אני לא רוצה לשרוף את המעבד !

פורסם

די מוזר,

זה חום מאוד גבוה!

אממממ..,

לפי דעתי תנסה להריץ משחקים, או דברים כלשהם, לראות אם המחשב איתי, או רץ בסדר,

אולי ככה תגלה אם החיישן מזייף או לא.. :P;)

פורסם

רגע, ויש תנודות בטמפ' ? כלומר היא משתנה לאחר מכן או נשארת קבוע על 64 ?

פורסם

אני לא כל כך מבין מה העניין...

ידוע שמעבדי AMD "מצטיינים" בטמפ' גבוהות במיוחד. על פי אתר AMD, טמפ' "מוות" של BARTON היא 85 מעלות.

לפי דעתי אין שום דבר רע באיזור ה-65 בפעילות רגילה... תמיד אפשר להוסיף איזה SF2 אפילו על המארז לכיוון המעבד, מה שהוריד אצלי 4-5 מעלות.

פורסם

אני לא כל כך מבין מה העניין...

ידוע שמעבדי AMD "מצטיינים" בטמפ' גבוהות במיוחד. על פי אתר AMD, טמפ' "מוות" של BARTON היא 85 מעלות.

לפי דעתי אין שום דבר רע באיזור ה-65 בפעילות רגילה... תמיד אפשר להוסיף איזה SF2 אפילו על המארז לכיוון המעבד, מה שהוריד אצלי 4-5 מעלות.

אבל זה כבר יותר מידי 64 אצלי באוברקלוק ל2000 לא מתחמם לכאלה מעלות.

פורסם

איך לא מגיע אני יושב עם XP2100 אצלי מארז סגור ממגיע ל 70. כשהיתי עם המאוורר שבא עם המעבד אפילו הגיע ל 84. הבנתי שאסור להפעיל תמחשב עם מארז סגור. פתחתי צד 1, ירד עם המאוורר הישן ל 63. שמתי מאוורר חדש VOLCANO 9 מאקסימום סיבובים 5100 ירד ל 52. הורדתי תמהירות של המעבד ל 1300 מ'ה, וסיבובי מאוורר ל 3000 שלא ירעיש וכי 5100 לא נתן הרבה כשהמארז היה סגור או פתוח בקיץ, עומד על 52. אי אפשר בישראל לרדת יותר מזה אלה אם יש בדירה מזגן או קירור מים. לא משנה כמה מאווררים תשים לא יעזור כי אתה רק מזיז אויר חם "בקיצ". עכשיו עדיין חם אפשר להגיד. כי בדירה הטמ'פ נותה להיות 25 מעלות. עכשיו בעיה נוספת שרודפת אותי מאז 98 מחשבי הראשון זה

- - - - - - > אבק < - - - - - -

אני שונא אבק !!! רק לפני יומיים קניתי סוף סוף "בייפ בייפ" "בייפ" נגד "ביייייפ". כי לפני שבוע עברתי חדר בדירה למקום קבוע בגלל זה לא נסיתי להתאבק נגד האבק. אני לא אומר מה קניתי כי מעדיף שכולם יקראו את זה. ועכשיו כולם ישנים מי יקרא. אני אגלה ב1 הימים.

ועכשיו, לא רק עכשיו כבר כמה חודשים אני יושב על מהירות מעבד 1300 ומאוורר 3000. שלא יתחמם. אני לא עושה גם דברים כבדים מי יודע מה. משחק בקונטר סטריק ודלתא פורס 5 בלאק הוק דאוון. וכפי שראיתי במודינג אצל רבים יש מלא א ב ק. לא יודע למה אף 1 לא חשב על זה. בטח בעלם יש שחשבו על זה, וזה מאוד יעיל.

פורסם

אני שונא אבק !!! רק לפני יומיים קניתי סוף סוף "בייפ בייפ" "בייפ" נגד "ביייייפ". כי לפני שבוע עברתי חדר בדירה למקום קבוע בגלל זה לא נסיתי להתאבק נגד האבק. אני לא אומר מה קניתי כי מעדיף שכולם יקראו את זה. ועכשיו כולם ישנים מי יקרא. אני אגלה ב1 הימים.

ועכשיו, לא רק עכשיו כבר כמה חודשים אני יושב על מהירות מעבד 1300 ומאוורר 3000. שלא יתחמם. אני לא עושה גם דברים כבדים מי יודע מה. משחק בקונטר סטריק ודלתא פורס 5 בלאק הוק דאוון. וכפי שראיתי במודינג אצל רבים יש מלא א ב ק. לא יודע למה אף 1 לא חשב על זה. בטח בעלם יש שחשבו על זה, וזה מאוד יעיל.

יש פילטרים נגד אבק, אבל הם גם גורמים לביצועים של המעבד לרדת כי נכנס פחות אוויר.

פורסם

מה כל הקטע עם האבק?

בעיה לנקות מדי פעם?,

אני מנקה מדי שבועיים בערך...ועדיין אין כל כך הרבה אבק אחרי זמן כזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים