פורסם 2011 באפריל 2614 שנים החלפתי מעבד והמחשב נדלק אבל המסך לא נדלק..ניסתי לחבר אותו לכמה מסכים זה הכל אותו דבר לא נדלק..מה יכולה להיות הבעיה?תודה לעוזרים:]
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים שלום שמואל וברוך הבא לפורוםנא עדכן את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי והעונה לכללי המפורטים בhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים החלפתי מעבד והמחשב נדלק אבל המסך לא נדלק..ניסתי לחבר אותו לכמה מסכים זה הכל אותו דבר לא נדלק..מה יכולה להיות הבעיה?תודה לעוזרים:]מישומה הבעיה היא לא במסך כנראה שהמעבד לא יושב טוב בתושבת שלו תבדוק טוב שלא עיקמתה כמה פינים על הדרך,בנוסף תבדוק שהלוח תומך במעבד.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים יש מצב שהחלפת מעבד צריכה עדכון לBIOS תכנס לאתר היצרן של הלוח אם ותמיכה במעבדים ותבדוק את הגרסא שהייתה למעבד הישן מול החדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.