עבור לתוכן

צריך עזרה בנוגע למפרט מחברי המיומנים בעניין - אשמח להצעות מהקהילה הטובה בישראל

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה אני משוחרר צבא ופעם אחרונה שהתעסקתי באיזשהו מאמר שקשור למחשבים היה כשקראתי על טכנולוגיה עתידית XDR עוד בימי ה ATHLON 64 3000+ PIN 939

כיום אין לי מושג במחשבים, באותה תקופה בגלל שידעתי להכין מפרטים בצורה מהימנה ומדויקת זכיתי למחשב שהחזיק עד היום והריץ משחקים על אף היותו חלש לאחר מספר שנים עד ללפני שנה וקצת את רוב המשחקים (באיכות חרא אבל עדיין הריץ)

בקיצור הוא הלך לעולמו, קצר בלוח אם, לא ממש איכפת לי איך זה קרה ולמה, הוא עשה את שלו, 6 וחצי שנים של עבודה נפלאה.

בקיצור את ה CD אני משאיר (BENQ 52X היה אחד הטובים באותה תקופה, קניתי אותו כי ידעתי שאני לא אצטרך להחליף בגלל הטכנולוגיה התקועה והוא נחשב לאחד האיכותיים - עד היום רץ מעולה) וגם את הצורב שמקיים את אותו סיפור שכתוב בסוגריים.

כל השאר לא מתאים יותר, חלקים עובדים ואיכותיים אבל מהווים צוואר בקבוק במחשב חדש וגם בלי להבין אפשר לדעת את זה (לדוגמא ספק 300W של ART שהוא מעולה אבל הוא חלש מדי...)

אחרי קצת חפירות אני משאיר אותכם עם השאלה שאני כבר לא יכול לענות עליה....מעבד,לוח אם,זיכרון, דיסק קשיח (צריך משהו בסגנון ה500G)

ספק כוח ונדמה לי שאמרתי הכל

אני לא צריך למשחקים כי הסצנה הזאת חלפה עלי מזמן , אני צריך משהו עם כרטיס מסך מובנה ואם אני ארצה לשחק אני פשוט אקנה כרטיס מסך חדש ואתקין אותו על הסלוט המיועד.

צריך רק מחשב לסרטים באיכות HD גבוהה שיהיה מיועד לעמוד בעומס של מערכת ההפעלה הנוכחית וכל התוכנות המסורבלות החדשות שדורשות רמות אפיק (FSB זה נקרא פעם לא יודע איך זה היום עם כל הטכנולוגיות של התיקשור של המעבד עם הלוח אם...) גבוהה יענו תיקשור של המעבד עם המערכת כולה

מקווה שהבנתם מה אני צריך ומי שהיה לו כוח לקרוא עד כאן אשמח אם יעזור וימליץ לי

חג שמח ושבוע מעולה לכל המתלמדים והמיומנים

פורסם

תעבור על חוקי הפורום המעודכנים ושנה את ההודעה שלך בהתאם, שיכולו לעזור לך כמו שצריך.

אגב המחשב שלי שגם היה אתלון 3000+ הלך לעולמו לפני כמה חודשים.

הופתעתי שהחזיק עד אז.

פורסם

כדאי לדעת מה התקציב שלך. גם כדאי לדעת איזה מסך יש לך ואולי כדאי לשדרג גם אותו.

בכל מקרה, הנה מפרט חזק מאוד לצרכים בסיסיים, עדכני, מוכן לשדרוגים ושקט:

מעבד:

[..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560

לוח אם:

[..] INTEL COLD LAKE ₪483

זיכרון:

[..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100

כמות:2

מארז:

[..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪245

ספק כוח:

[..] ANTEC VP450 ₪227

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪115

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי: ₪2176

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים