עבור לתוכן

נייד חדש מארה"ב - עזרה

Featured Replies

פורסם

עד 1200 דולר - איזה נייד הייתם קונים מ www.amazon.com או מ www.bestbuy.com

המטרה שיחזיק כמה שנים טובות צפייה בסרטי HD ומשחקים חדשים

אני יודע שזה שאלה קצת כללית. אבל מי שמבין ורוצה לעזור, יותר ממוזמן.

פורסם
  • מחבר

איך המחשב הזה G73JHRF-BST7

פורסם

מחשבים ניידים הם מאוד בעייתיים מבחינת משחקים, ולא ממש נועדו לזה (אם כי זה משתפר עם השנים).

על איזו רמה של משחקים אתה מדבר?

איזה גודל מסך גם? מה עוד חשוב לך? זמן סוללה, וכו'

פורסם
  • מחבר

תאכלס המשחקים העכשיווים קריסיס החדש לדוגמא.. ובתקווה שמשחקי כדורגל כמו PES ישרדו עוד כמה שנים..

חוזק הבטריה לא כזה משנה לי מעל 6 שעות יהיה טוב..

וגם הגודל בין 13 ל17 גם, לא כזה משנה לי..

תודה לעוזרים.. =]

פורסם

שמע, ב 1200$ יש לך מחשבים די רציניים, אתה בטוח שאתה רוצה להשקיע סכום כזה?

העניין הוא שאתה יכול לקבל חוויית משחק נחמדה מאוד גם עם 600$, ואולי כדאי לחסוך ומקסימום עוד שלוש שנים לרכוש אחד אחר, שממילא יהיה עדיף בכל תחום, כמו זמן סוללה, איכות מסך, ביצועים, וכו'

בכלאופן, יש מחשבים של כל מיני חברות עם מעבדים גרפיים די רציניים כמו GTX460M או ה 5850, 5870 לניידים, במחירים האלה שציינת

פורסם

עוד דבר אחד קטן: מחשבים גדולים עם כרטיס מסך חזק אוכלים את הסוללה מאוד, מאוד מהר. כשמדובר במחשבים כאלה, 6 שעות סוללה - בחלומות הלילה. עם הכרטיסים שamigamerlin הזכיר תגיד תודה עם תקבל מעל שעתיים.

חוץ מזה, כדאי שתפרט (או תסגר בעצמך, אם צריך) האם ה1200$ שאתה מדבר עליהם כוללים משלוח לארץ (ואגב, אמזון לא בהכרח מסכימה לשלוח ניידים לארץ, מסיבה שאני לא מבין) ומכס, שעשויים להיות מאוד משמעותיים.

פורסם
  • מחבר

ללא משלוח לארץ - מישהו מביא לי אותו.. והסכום כנראה יעמוד על 1000 דולר ולא שקל יותר =\ - שוב תראו את המחשב שכתבתי בתגובה הראשונה, מה אתם חושבים עליו, ואם אתם חושבים על מחשב יותר טוב במחיר הזה..

תודה על התגובות ^^

פורסם

הוא חזק למשחקים, אבל אני אישית לא ממליץ.

לדעתי, גם אם נדמה לך עכשיו שתרצה להישאר עם אותו נייד - אתה לא תרצה. סביר להניח שעוד שנתיים-שלוש, בהנחה שהמחשב שלך עדיין יחיה, אתה תתחיל לחשוב על להחליף.

לא רק שהשוק משתנה ויש עוד פיתוחים חדשים ומעניינים, אלא שהתחרות נהיית קשה הרבה יותר, גם בגלל שAMD נכנסת סוףסוף לעניינים וגם משום שהחברות המשווקות, כמו DELL וACER ו LENOVO נכנסות חזק לשוק היותר גבוה עם דברים מעניינים כמו סוללות טובות יותר ומסכי IPS במחירים טובים. בנוסף, סדרת 7000 של AMD בטח תצא עוד מעט, ה GT560M של NVIDIA, ועוד כל מיני דברים.

באמת, אני לא חושב שבשביל התוספת בביצועים לזמן הקרוב, לא שווה לך להשקיע עכשיו את הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים