עבור לתוכן

שידרוג מe8500 לquad כלשהו

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה אולי לשדרג לQUAD , הלוח שלי מגביל אותי והכי טוב שאני יכול לשדרג אליו זה QUAD.

השאלה היא אם זה משתלם.. או שפשוט עדיף לקנות לוח חדש וI5?

מבחינת ביצועים QUAD יכול לתת לי ביצועים דומים לI5?

הסיבה לשדרוג היא שאני חושב שאני מתחיל לראות סימנים של צוואר בקבוק (בין המעבד לכ.מ 5770).

תודה

פורסם

סימנים של צוואר בקבוק ? הHD5770 הוא שווה ערך פחות או יותר לHD4890, מה שגם המעבד שלך הE8500 הוא מעבד חזק קודם כל ודיי מספיק, יש מצב גדול מאוד שאתה משחק במשחקים שתומכים במעבדי 4 ליבות ולכן אתה מרגיש שמשהו כאן לא בסדר.

פורסם
  • מחבר

לא יודע.. יש לי בעיות הזויות שהמשחק קופא לכמה שניות באקראיות.. וזה קורה עם במשחקים חלשים יותר.

נדמה לי שזה קורה רק שאני משחק און-ליין , יכול להיות שהלוח דפוק??

פורסם

מתי החלפת משחה טרמית בפעם האחרונה גם למעבד וגם לכרטיס מסך ? האם חלק מסוים במחשב כרגע בOC ?

פורסם
  • מחבר

המעבד והכ.מ פועלים במאמץ על אחלה מעלות.. זאת לא הבעיה בפירוש.

אני מרגיש כאילו המעבד לא סוחב דברים שהוא אמור לסחוב.. ונראה לי שזה נובע מהווינדוס 7 שכבר נשחק..

אני אתקין מחר WIN7 מחדש.. סרט רע אבל אני אעשה את זה..

פורסם

על הדרך מציע גם להחליף משחה טרמית לשניהם ולנקות מאווררים.

פורסם

הוא אמר שהטמפרטורות טובות.

לא צריך להקל ראש בפירוק הקירור והחלפת משחה טרמית.

וכשזה מיותר זה רעיון ממש גרוע.

לא יודע.. יש לי בעיות הזויות שהמשחק קופא לכמה שניות באקראיות.. וזה קורה עם במשחקים חלשים יותר.

נדמה לי שזה קורה רק שאני משחק און-ליין , יכול להיות שהלוח דפוק??

נשמע כמו לאגים ברשת.

אתה צריך להמשיך לבדוק את העניין.

לא סגור עדיין שזה בגלל המעבד או בעית חומרה.

פורסם
  • מחבר

הוא אמר שהטמפרטורות טובות.

לא צריך להקל ראש בפירוק הקירור והחלפת משחה טרמית.

וכשזה מיותר זה רעיון ממש גרוע.

נשמע כמו לאגים ברשת.

אתה צריך להמשיך לבדוק את העניין.

לא סגור עדיין שזה בגלל המעבד או בעית חומרה.

לא יודע.. נשמע הזוי .. לאחי אין את הבעיות האלו ואנחנו באותה רשת..

מחר אני מתקין ווינדוס 7 ואני אעדכן.. משחה תרמית אני אוותר כי זה ממש סרט להתחיל להתעסק עם זה למרות שיש לי משחה..

פורסם

בוא נגיד ככה, מתי הייתה הפעם האחרונה שהחלפת משחה טרמית ? גם למעבד וגם לכרטיס מסך ?

ומה הטמפ' של שניהם ? יש מצב שהתייבשה לך המשחה הטרמית על הכרטיס מסך, עם לא החלפת בכרטיס בכלל. זה דיי נדיר בגלל שברוב המקרים המשחה שהם זולה ולא שווה כלום.

פורסם

בוא נגיד ככה, מתי הייתה הפעם האחרונה שהחלפת משחה טרמית ? גם למעבד וגם לכרטיס מסך ?

ומה הטמפ' של שניהם ? יש מצב שהתייבשה לך המשחה הטרמית על הכרטיס מסך, עם לא החלפת בכרטיס בכלל. זה דיי נדיר בגלל שברוב המקרים המשחה שהם זולה ולא שווה כלום.

למה אתה מתעקש? הבנאדם אומר שאין שום בעיה של טמפ', לההחליף משחה תרמית יכול רק להרע במצב כזה. מה גם שכרטיס שמתחמם גורם לארטיפקטים, לא לתקיעות. ומעבד שמתחמם על יתר המידה מכבה את המחשב אוטומטית.

אני חושב שמדובר בתוכנה שעובדת ברקע וגוזלת משאבים. תנסה להריץ תוכנה נגד וירוסים/malware, במידה ולא עוזר הייתי חושב על פרמוט.

פורסם

אם הטמפ' נורמליות אין למה להחליף משחה,מה שכן באמת תסרוק וירוסים ...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אפשר להגיד שפתרה הבעיה..

התקנתי מחדש ווינדוס 7 .. משהו שגם ככה רציתי לעשות.

יש מצב שהבעיה היתה בעיה של דרייברים אבל זה לא משנה לי כי עכשיו הכרטיס מתפקד כמו שצריך.

פורסם

סתם עקשנות על עניין שהוא בפירוש לא הבעיה שלו. לידיעתך, מעבד יכול לעבוד מצויין ולהיות בטמפרטורות סבירות גם ללא משחה תרמית בכלל.

לשואל המקורי - E8500 אמור להיות מצויין כמעט לכל משחק ולדעתי הבעיה שלך היא לא במעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים