עבור לתוכן

כיצד לחתוך חור למארז עם מקדח כוס?

Featured Replies

פורסם

היי.....האם יש לכם סרטון או הוראות עם תמונות כיצד לחתוך חור למארז בעזרת מקדח כוס?

תודה לכל מי שיעזור לי!

פורסם

חור למארז דבר ראשון מומלץ לעשות עם גקסון/דרמל..

חור למאוורר תעשה עם מקדח כוס כדי שיצא עגול.. אם זו כוונתך

אז כך עושים את זה עם מקדח כוס.. חור למארד מן הסתם אתה לא רוצה לעשות בקוטר של 8 ס"מ

אלא הרבה יותר גדול :P

פורסם

בנצי אל תדבר שטויות. אתה מחבר את המקדח למברגה ,זה תלויי איפה אתה רוצה לעשות את החור , עם זה בדלת אז תוציא אותה ותשים על משטח ישר ויציב (מומלץלשים קרש מתחת למקום הקדיחה) ומלמעלה בזווית aל 90 מעולת תקדח . עם אתה מעוניין לעשות חור בגג אז תוציא אותו או שעם אתה לא רוצה אז תוציא את כל הרכיבים ותקדח בגג בלי להוציא אותו .

פורסם
  • מחבר

בנצי אל תדבר שטויות. אתה מחבר את המקדח למברגה ,זה תלויי איפה אתה רוצה לעשות את החור , עם זה בדלת אז תוציא אותה ותשים על משטח ישר ויציב (מומלץלשים קרש מתחת למקום הקדיחה) ומלמעלה בזווית aל 90 מעולת תקדח . עם אתה מעוניין לעשות חור בגג אז תוציא אותו או שעם אתה לא רוצה אז תוציא את כל הרכיבים ותקדח בגג בלי להוציא אותו .

--------

המברגה שלי חזקה!!!!

בעעעע :-\

התכוונתי בשאלה שלי כיצד להתחיל לקדוח.....

מה לעשות קודם לשים תמקדח על המשטח שברצוני לקדוח עליו או להפעיל ו"להנחית" וזה ייקדח.....

מה אצם הייתם עושים במקומי?

פורסם

בנצי, אתה טיפש. לא מנסה להעליב אבל אתה פשוט מוכיח את זה שוב ושוב!

אם הוא שואל על מקדח כוס אז בטוח שזה למאוורר. תפסיק להספים בשביל כוכבים, פה זה לא גיימר. אם אתה לא יודע אז פשוט תשתוק במקום לתת לאנשים הוראות לא נכונות או לז**ן את השכל על דברים לא קשורים. נמאס, חלאס, מספיק!

פורסם

חבר'ה...די עם הקללות.... :P

בואו נחזור לנושא...בסדר?

פורסם

המקדח כוס מתלבש על מקדח ,הוא יותר ערוך מהכוס ולכן הוא יכנס ראשון בפח או במשטח ורק אחריו יבוא המקדח . תדליק את המברגה ותנחית אותה על המשטח .

דבר חשוב נוסף: תדאג שהמשטח יהיו יצייב ולא יזוז לך בזמן הקדיחה

פורסם

שכן שלי עובד עם דברים כאלה (לא מחשבים אבל מקדחות וכו') הרבה זמן ואמר לי פעם שמומלץ לעשות קודם חור עם מקדח רגיל ואז עם המקדח כוס. יותר נוח ומדוייק.

פורסם

בנצי באמת חלון למארז עם מקדח כוס ? ::)

לפותח התרד הייתי מציע לשים דבק מלחמה מסקנטייפ מסביב איפה שאתה קודח שלא יהיה שריטות.

ואם אתה עושה תחור בדלת של המארז אז תקדח מהצד הפנימי, אם בגג רק דבק נייר.

פורסם

בידיוק מה שאמרתי :) המקדח כוס יושב על מקדח רגיל שהוא קודם נכנס בפח ואחריו בא המקדח כוס .

בהצלחה .

נ.ב:עם החור יצא לא משהו ויש זיפים בצדדים תשתמש בשיפון ברזל ותוריד אותם כמו כן אתה יכול לשים גומי מיסביב לחור .

פורסם

תעשה גם ש 114508534 אמר לך, אבל תקדח חור קודם כמו שאני אמרתי, ומה ש carter אמר.

פורסם

עם תעשה לפי מה שכתבנו לך אמור לצאת לך חור יפה מאד .

פורסם

המקדח צריך להיות בקוטר של 75~78 מילימטר ולא 8 סנטימטר כמו בנצי רשם..,

לפי מה שהבנתי זה מכיוון שהמקדח כוס יכול לזוז לך, למרות המרכז, ויצא לך חור יותר גדול,

ואז מה שאומרים נ*פקת (*=ד ;D )..

אז בשביל 5 עשיריות המילמטר, או איך שלא קוראים לזה, לא יקרה כלום לקוטר, אתה לא תרגיש כל כך בהבדל של החור..,

והמאוורר יפעיל מצויין.. 8)

תקנו אותי אם אני טועה כמובן, כי זה מה שרשמתי לא מבוסס על דעה מנסיון, אלה מקריאה של דיון.. ;)

פורסם

המקדח צריך להיות בקוטר של 75~78 מילימטר ולא 8 סנטימטר כמו בנצי רשם..,

לפי מה שהבנתי זה מכיוון שהמקדח כוס יכול לזוז לך, למרות המרכז, ויצא לך חור יותר גדול,

ואז מה שאומרים נ*פקת (*=ד ;D )..

אז בשביל 5 עשיריות המילמטר, או איך שלא קוראים לזה, לא יקרה כלום לקוטר, אתה לא תרגיש כל כך בהבדל של החור..,

והמאוורר יפעיל מצויין.. 8)

תקנו אותי אם אני טועה כמובן, כי זה מה שרשמתי לא מבוסס על דעה מנסיון, אלה מקריאה של דיון.. ;)

אתה צודר בהחלט. אני עשיתי חור עם מקדח כוס 75מ"מ וזה יצא נהדר. אפשר גם עם 80מ"מ אבל צריך נורא להיזהר איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים