פורסם 2011 באפריל 2414 שנים כל פעם שאני מעלה משחק, גם משחק ישן, אחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ומופיעה הודעת NO DVI SIGNAL .אחרי כמה שניות גם המחשב נתקע והסאונד ברקע גם ואני צריך לעשות ריסטארט והסיגל חוזר.לפעמים זה קורה אחרי כמה דקות של משחק, לא ברור למההתקנתי מחדש ווינדוז ואת כל הדרייברים העדכניים, ניסיתי עם כבל אחר, מסך אחר וכרטיס מסך אחר והבעיה נשארתהבעיה לא קיימת שאני לא מעלה משחק ועד לפני שבוע שיחקתי בלי בעיה ולא שיניתי משהו מיוחדאני מנסה לפחות למצוא איפה הבעיה, בכרטיס מסך, במסך או בלוח אם. יש תוכנות שבודקות אותן? או משחזרות סיגנל? או לפחות דרך לראות מה קורה שהמחשב נתקע? כי בלוג לא מצאתי כלוםATI RADEON HD 2900 XTVIEWSONIC 930PBGIGABYTE GA-P35-DS3Lוגם אין לי יציאה של VGA מהכרטיס מסךתודה
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים מחבר לא. אין לי ספק סתם שוכב בביתלמה אתה חושב ספק? זה קורה רק במשחקים והכרטיס לא נכבה יש דרך לבדוק את זה?
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים מחבר עשיתי בדיקה של VIDEO CARD STABILITY והרצתי את המשחק, ניסיתי דווקא לא במסך מלא והוא עבד ולא נתקע. (לשתי דקות שניסיתי)שחזרתי לבדיקה הופיעFREEZING DETECTEDPERHAPS THE VIDEO CARD SWITCHED INTO LOW ACCELERATD MODE.IF YOU OVERCLOCKED YOUR VIDEO CARD, YOU NEED TO LOWER YOUR GPU AND MEM FREQUENCYAFTER REBOOT PLEASE LAUNCH A TEST AGAINאיך אני יכול לדעת אם אני באוברקלוק ואיך אני מוריד את התדרים?
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים ...איך אני יכול לדעת אם אני באוברקלוק...אם לא ביצעת - או לא ביקשת שיתבצע אז אתה לא ב-OCולגבי בדיקה קצת יותר "מדעית" תסתכלעל מאפייני הכרטיס - על מהירות הליבה והזכרונות - אם הם גבוהים ממה שמצוין ב-SPEC אזי את ב-OCאני עדיין לא ראיתי מערכות שמבצעות OC ללא התערבות\הסכמת המשתמש.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים אני חושב שזה מיותר להאשים ישר את ספק הכח פה.יצא לך לבדוק עם ATI tool+GPU-Z את היציבות שלל הכרטיס מסך והאם הוא לא מתחמם מעבר לרצוי במאמץ מלא?
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים אם לבנאדם יש איזה ספק ג'נרי קקמייקה הדבר הראשון שאני באופן אישי הייתי עושה זה מביא ממישהו ספק תקין מחברה מוכרתואז כבר אפשר לעשות בדיקות יציבות וכו'
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר לא הבנתי למה נתפסתם לספק Enermax Liberty 400W 30A @ 12Vבטח אחרי מה שהופיע לי בבדיקהבכל מקרה הבעיה היא די בטוח בכרטיס מסך ורק במסך מלאהטמפרטורה בסדר אלא אם כן יש רעיון אחר אז כנראה כי עשו לי אוברקלוק לכרטיס מסך. 2900 PRO שהפך לXTPOWERSTRIP לא נותן לי להוריד את המהירויות וחוזר לדיפולטסRIVA נותן לי להוריד אבל לפי הנתונים של PRO אני צריך להוריד למהירות של 600 וזה מעבר לטווח המומלץ או מה שזה לא יהיה, זה בעייתי?גם אחרי שאני משנה בRIVA הוא עדיין מראה לי את המקוריים בPOWERSTRIP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.