פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים לאור המבצע שיש על ה ADA880 , חשבתי להחליף את הרמקולים ( הג'נריים והמעפנים במיוחד ) שלי , במשהו חזק הרבה יותר . בעיקרון די אהבתי את ה ADA880 , אבל אני בכל זאת שואל בשביל לקבל את המקסימום ביצועים לכסף ( שעבדתי בשבילו קשה .. ) שלי . השימוש העיקרי של המשחקים הוא מוזיקה וסרטים , כך שבמשחקים אפשר קצת לזייף ... בעיקרון התקציב שלי הוא בסביבות ה 700 שקל , אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיין עדיף לרדת מתחת . רק עוד דבר אחד - יש לי Epox 8RDA+ , הכרטיס קול המובנה יספיק לי ? או שאני צריך לקנות אחד בנפרד ? נ.בעשיתי חיפוש , אבל באמת שלא מצאתי ת'ראד שיכול ממש לעזור לי .
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים הכרטיס קול שעל הלוח שלך נחשב כאיכותי, אם הוא מספיק לך ? רק אתה תוכל לענות על השאלה הזאת לאחר שתבחן את הרמקוליםעם הכרטיס (אני מאמין שתיהיה מרוצה).ולדעתי לא תוכל להשיג מערכת סראונד למחשב בטווח מחירים הזה שתיהיה יותר טובה מהנ"ל
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים מחבר הכרטיס קול שעל הלוח שלך נחשב כאיכותי, אם הוא מספיק לך ? רק אתה תוכל לענות על השאלה הזאת לאחר שתבחן את הרמקוליםעם הכרטיס (אני מאמין שתיהיה מרוצה).ולדעתי לא תוכל להשיג מערכת סראונד למחשב בטווח מחירים הזה שתיהיה יותר טובה מהנ"להשאלה שלי היא , אם שווה לי ללכת על ה ADA880 , או להסתפק במערכת 2.1 כמו ה ATP3 . מה אתה אומר?
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים לך על ה880 הם נחשבים (לא יצא לי לשמוע) טובים במוזיקהולפי דעתי בתמחור הנוחכי אתה לא תמצא עסקה שתיתן לך יותר ב650 שקלים שאתה משקיע
פורסם 2003 בנובמבר 2621 שנים אבל אתה צריך לקנות עוד תוספת של יציאה דיגטאלית בשביל לחבר אותם ב5.1.או עוד כרטיס (גם ההכי זול) עם יציאה דיגטאלית.
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים מחבר אבל אתה צריך לקנות עוד תוספת של יציאה דיגטאלית בשביל לחבר אותם ב5.1. או עוד כרטיס (גם ההכי זול) עם יציאה דיגטאלית. איפה אני קונה תוספת כזו , וכמה היא עולה ? או שכבר עדיף לי לקנות כרטיס פשוט עם יציאה דיגיטלית ? יש המלצות לכרטיס ב 200 שקל ?
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים מה קורה קניבל??? זה מכביסט מגיימראוקיי קנה את המערכת היא שווה את הכסף תאמין לי ותשאל אפילו את ניו יש לו אותהעכשיו הכרטיס קול שיש לך על הלוח הוא מעולה עם אין לו יציאה דיגיטלית אתה יכול לחבר אותו אנאלוגית זה לא משנהעריכת עקרב: לא כאן.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים מחבר יש לי שאלה נוספת - יש לי אפשרות להזמין מחו'ל את ה Klipsch Promedia 2.1 , עדיף ללכת על ה Klipsch מאשר על ADA880 ?
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים אם אתה מתכנן רק על מוסיקה אז כן!אם אתה רוצה הרבה סרטים ומשחקים אז אולי.בכל מקרה הקליפס יותר טובים. השאלה אם אתה רוצה הרבה מוסיקה או הרבה סרטים ואז אתה צריך להחליט בעצמך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.