פורסם 2011 באפריל 2414 שנים שלום לכולם!לא מזמן התקלקל לי הכרטיס מסך דגם : HD4670לכן החברה החליפה לי לכרטיס GT220 בכרטיס הנ"ל בכל פעם שאני מוציא את החיבור של VGA (הזכר) יוצא איתו הברגים הפנימיים של צד נקבה לפי התמונה כאן:(התמונה צונזרה )האם אפשר לטפל בזה או לממש אחריותיום טוב וחג שמח. [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים לא הבנתי למה אתה מתכווןוהתמונה צונזרהתעלה את התמונה ל- POST עצמו, יש כפתור אפשרויות מנוספות.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים קצת קשה לי להבין מה בדיוק הבעיה עם הברגים, ובכל מקרה - אם אתה מנתק את הכבל לעיתים קרובות, למה לטרוח להבריג בכלל? ואם לעיתים רחוקות, האם זו באמת בעיה?חוץ מזה, אאל"ט די דפקו אותך עם ההחלפה הזו מבחינת עוצמת הכרטיס.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים בטח שאפשרי לסדר את זה.תיקח את הברגים שיצאו לך עם הזכר (פשוט תיקח פלאייר פטנט ותחזיק מצד אחד ותיתן קונטרה מצד שני והברגים ישתחררו מהזכר) ותרכיב אותם חזרה לנקבה חזק עם הפלאייר.אם במידה ואתה לא מצליח דבר איתי בפרטי.Arazi Computers
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים מחבר תודה רבה לכם על התגובות:לגבי רמת הכרטיס לא היתה לי בררה מהסיבה שנתנו לי אופציה או HD5450 או את הכרטיס הנוכחי בגירסה מומהרתועכשיו לבעיה :כפי שאפשר ליראות בתמונה למטה .[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים בטח שאפשרי לסדר את זה.תיקח את הברגים שיצאו לך עם הזכר (פשוט תיקח פלאייר פטנט ותחזיק מצד אחד ותיתן קונטרה מצד שני והברגים ישתחררו מהזכר) ותרכיב אותם חזרה לנקבה חזק עם הפלאייר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.