עבור לתוכן

טיסות low cost

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקפצה, אני יודע.

אבל האם כדאי לנסות עכשיו, כאשר המועד המתוכנן הוא סוף מאי-תחילת יוני?

האתרים של החברות לא מאוד ידידותיים(בלשון המעטה) ומאפשרים להכניס רק תאריך "ספציפי" במקום "טווח תאריכים". מאוד מתסכל.

• תגובות 31
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

250 דולר לרומא זה מחיר טוב ליהודים?

פורסם

זה טוב אם הכסף הזה הולך ליהודים...

טיסה הלוך-חזור?

פורסם
  • מחבר

הלוך בלבד. אנחנו אמורים לחזור בכלל מאמסטרדם או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

אזור מאי.

פורסם

מי האידיוט שמזמין כלכך הרבה זמן מראש? לא רק שזה לא יהיה יותר זול, זה יהיה יקר יותר... והרבה אנשים מעדיפים את הנוחות של הרכבת מאשר להגרר למטוס...

הישראלים רוצים דיוטי פריי! ולא סופר קטן בתחנת רכבת, בבקשה

פורסם
  • מחבר

שם הסתכלתי, תודה :)

הקטע הוא שהדבר היחיד שזול יותר מ250 דולר זה טיסות של חברת התעופה של יוון, שכוללים עצירה של 9(!) שעות ביוון, וזה הבדל של 50 דולר - אני בספק שהשעות הרבות שוות את ההפרש...

השאלה היא האם להזמין עוד חודש/חודשיים יוריד לי את המחירים או להפך? זה שעכשיו 250 דולר זה מחיר טוב זה אני מבין משימוש במשווי מחירים כאלה ואחרים - השאלה היא האם מה שעולה לי עכשיו 250 דולר יעלה לי עוד חודש פחות?

פורסם

אני לא יודע איפה ניתן למצוא אבל כדאי למצוא סטטיסטיקות של תקופות מקבילות אשתקד.

מה הייתה תנודת המחירים ככל שמתקרבים למועד.

פורסם
  • מחבר

והיכן ניתן אולי למצוא סטטיסטיקה שכזו, אתה יודע?

פורסם

אני לא יודע איפה ניתן למצוא...

פורסם

זה המון עניין של מזל.

למשל, קרובי משפחה הזמינה כרטיס ליעד באירופה, המחירים קפצו (רק כלפי מעלה) באזור העשרות-מאות דולרים בהפרשים של ימים-שבועות.

לואו קוסט בצורה חד משמעית יותר זול ככל שתזמין זמן רב יותר מראש (באופן מוצהר).

פורסם

טסתי לפני חודש בערך לברצלונה ב220$ (שני כיוונים). הלוך עם איזו חברה אקראית (לא זוכר את השם), וחזור עם Air Europe. שתי הטיסות עברו בלי בעיות ואפילו (באופן מפתיע) בלי עיכובים כלל. בחזור אפילו היו סנדוויצ'ים בטיסה. הזמנתי דרך איסתא - יש להם טיסות כאלה באתר כל הזמן, רק קח בחשבון שהתאריכים לא גמישים במיוחד.

אישית הזמנתי פחות מ24 שעות מראש (ומלון זול מBOOKING.COM). הטיול כולו (5 ימים) עלה לי פחות מ2000 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים