פורסם 2011 באפריל 2314 שנים מנסה להבין מה הבעיה המוזרה הזו >>> זו לא ממש תקלה - סתם מפריע לעייןיש לי מערכת הפעלה חדשה XP על גבי HD SATA חדששמרתי את הHD הישן + מערכת ההפעלה הישנה כמו שהוא האיתחול מסודר נכון > המחשב ניכנס למערכת ההפעלה החדשההבעיה היא שהדיסק החדש מקבל את האות E והישן נישאר עם האות Cאיך פותרים את זה ? :s05: תודה מראש
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים קליק ימני על המחשב שלי > בחר בלשונית ניהול > ניהול דיסקים > קליק ימני על כונן C > ובחירה בשינוי אות כוננים.בהצלחה.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים מחבר בכל מקרה הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה ישאר עם אותה האות.אבל במיקרה שלי - יש לי מערכת הפעלה ראשית = חדשה = עם האות E ( שעולה ראשונה והכל בסדר)ומערכת הפעלה ישנה = עם האות C = שאני לא רוצה למחוק עדיין...אלא להשאיר כגיבוי לתקופה מסויימתהאם דרך ניהול כוננים אוכל להחליף את האותיות האלו ?כדי שבחדשה יהיה C ובישנה משהוא אחר ?
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים לא ניתן לשנות את הקצאת אות הכונן עבור כונן של מערכת הפעלה.אפשרי - אך לא מומלץ - ואני לא רואה מה גם הטעם בכך.http://support.citrix.com/article/CTX457309כלי יעודי של סיטריקס שמבצע זאתעשיתי זאת בסביבת שרתים - אני מאמין שאפשרי גם לבצע בסביבת מערכת הפעלה שאיננה של שרת - דורש עיון (כשיהיה לי זמן אבצע זאת על איזה מכונה וירטואלית לצורך נסיון...)
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים מחבר אפשרי - אך לא מומלץ - ואני לא רואה מה גם הטעם בכך.http://support.citrix.com/article/CTX457309כלי יעודי של סיטריקס שמבצע זאתעשיתי זאת בסביבת שרתים - אני מאמין שאפשרי גם לבצע בסביבת מערכת הפעלה שאיננה של שרת - דורש עיון (כשיהיה לי זמן אבצע זאת על איזה מכונה וירטואלית לצורך נסיון...)שאלה אחרת....מתחכמתאם אני משנה את שם תיקיית WINDOWS - לשם אחר(בכונן הישן) >>> או אפילו מנתק את הכונן הישן באופן זמניאחרי האיתחול > המחשב יחזור לעצמו והדיסק הראשי ישתנה ל C ?
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים מחבר לא הבנתי! :-\ לסיכום = הטעות שלי ומה שלמדתי מיזה ? הייתי צריך לנתק את הכונן הישן = עד אחרי התקנת מערכת ההפעלה החדשה + קבלת האות C לדיסק הראשי ורק אחרי שהכל עולה ומיוצב = רק אז לחבר את הכונן הישן = שהיה כניראה מקבל אות אחרת נידע את זה לפעם הבאה תודה לכל מי שעזר כאן חג שמח
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים הייתי צריך לנתק את הכונן הישן = עד אחרי התקנת מערכת ההפעלה החדשה + קבלת האות C לדיסק הראשיורק אחרי שהכל עולה ומיוצב = רק אז לחבר את הכונן הישן = שהיה כניראה מקבל אות אחרתוזה לסיכום בדיוק מה שהיית צריך לעשות מלכתחילה - לא נורא - גם ניסוי ותהיה זו דרך למידה (ולפעמים היא גם טובה)
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר וזה לסיכום בדיוק מה שהיית צריך לעשות מלכתחילה - לא נורא - גם ניסוי ותהיה זו דרך למידה (ולפעמים היא גם טובה) נכון....הנקודה היא שניסיתי להייעץ כאן = איך להתקין מערכת הפעלה בדיסק SATA חדש במחשב שיש בו כבר דסק ישן עם מערכת הפעלה - אותה אני רוצה עדיין לשמור והעבירו אותי אוטומטית לפורום WINDOWS ושם קיבלתי הסבר טוב - למה אמור לקרות ואיך לעשות את זה עם שני דיסקים של SATA אבל אף אחד שם לא היציע לי לנתק קודם את הכונן הישן.....ועוד כל מיני "אכלו ושתו לי" וזה ההבדל לעייצות נוספות שאולי (ואולי לא... ) הייתי מקבל כאן בפורום תקלות = בנוסף בכל מיקרה כמובן שתודה לכל מי שעזר לי = אז ועכשיו
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים והעבירו אותי אוטומטית לפורום WINDOWSמי שהעביר אותך (ולא אוטומטית) זה אני - לא היתה לך תקלת חומרה ולכן מיקומו של השרשור לא היה שם.בכל מקרה - שמחנו לעזור ונשמח גם להבא.גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.