עבור לתוכן

מודינג עם GAME BOY ?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שמישהו שאל על זה, אבל בחיפוש לא מצאתי שום איזכור באף פורום...

אז ככה:

שוכב לי במגירה גיים בוי ישן, מהדגם הראשון- השחור ירוק שכל מה שיש לו זאת בטריה שנזלה בתוכו וכנראה ניתקה את החשמל והוא לא עובד..

רציתי לתקן אבל יש לו ברגים מעצבנים, כמו פיליפס, אבל עם שלושה חריצים בראש הבורג ואני לא מצליח לפתוח.. כל מה שאני יכול לעשות בלי מברג הוא לקדוח את הברגים ולהתעלל בו.. אולי יש משהו לעשות עם הLCD שלו? האם אפשר להשתמש בו למודינג במחשב או שאי אפשר ואז אני אתאמץ יותר לתקן אותו.. בכל זאת.. סופר מריו , טטריס וכאלה..

תודה!

פורסם

בעיקרון אני חושב שלא תוכל להשתמש בו כי אתה לא תמצא תכנה שתצליח לעבוד

איתו כמו smarti וכאלה וגם משהו עם קיראה של

קודים אסקיים וכאלה אני לא מאמין שהוא תומך בכאלה דברים...

יש מישהו בפורום הניק שלו זה supergohan הוא די מתמצאבעניין הזה שלח לו

הודעה פרטים הוא יעזור לך... ברור שיש בפורום עוד מיליון אנשיםשמבינים בעיניין הזה..

שלא תבין לא נכון.. :-\

פורסם

דיברו על זה פה והרבה ,תחפש יותר טוב

פורסם

תראה אני לא יודע עד כמה אני מבין,

גם אני רציתי לעשות את זה, וחפשתי בגוגל פרטים,

אתה צריך למצוא איך הצג עובד, אין לו 16 פינים, יש לו כ40 פינים בערך לתצוגה,

זאת תצוגה שונה לחלוטין, הממשק שלה שונה לחלוטין ממשק HD44780

אני לא חושב שזה כל כך אפשרי לחבר את הגיים בוי למחשב, לא מתוך ניסיון אישי,

אלה מתוך חשיבה הגיונית.., יכול להיות שתמצא מישהו שעשה את זה כבר, אני בהחלט לא שולל את האפשרות

שזה לא אפשרי!, תחפש מידע בקשר לתצוגה, איך היא מקבלת נתונים, וכו'..

אני אישית ותרתי על הרעיון של הגיים בוי, אחרי שפתחתי את שלי וראיתי שיש יותר מידי חוטים שמתחברים לתצוגה,

(דרך אגב שלי היה גיים בוי צבעוני..), בכל זאת אם תמצא משהו, אני אשמח אם תעדכן אותי ואת כל שאר הפורום,

אני לא מצאתי אתר שנותן מידע על גיים בוי, בתכונות הפנימיות העמוקות.. ::)

לפי דעתי, אם אתה רוצה תצוגת LCD למחשב, תשקיע קצת כסף, תצוגות במחירים יחסית סבירים של

50~120 שקלים, משהו כזה, תלוי מאיזה חנות, תלוי איזה צג, כמה שורות, תאורה אחוריץ, תמיכה בעברית,

כמה עמודות, וכו' וכו'.. ;) 8)

פורסם

מישהו (לא מהפורום) עשה את זה פעם, אני לא זוכר אם זה היה GB או GBC אבל עשה. זה סיפור מסובך, והתוכנות הרגילות לא יעבדו עם זה.

תעשה חיפוש הביאו על זה מדריך לא מזמן בתראד אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים