עבור לתוכן

אוזניות למחשב למטרת מוזיקה בסביבות 250 ש"ח (סגורות).

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום :hi: .

רציתי להתעייץ בנושא, צריך המלצה לאוזניות לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות עם דגש לסגנון R&B. חשבתי על אוזניות סגורות.

ידידה משתמשת עם אוזניות Panasonic HT225 ישנות שנשמעות די גרוע.

יש לי זוג אוזניות Koss K/6X Plus לפני איזה 15 שנה, וזוג sennheiser cx300-ii שאותם ניסתה והתלהבה מהצליל.

הבעיה שלא נוח לה עם IN EAR לכן היא צריכה משהו בעל ביצועים של CX 300 ובסס מורגש, אבל עם קשת ושיתנו אטימות כמו הKOSS. יש חייה כזאת?

המחיר בסביבות 250ש"ח אבל אם יהיה שווה אפשר להגדיל את התקציב ל300ש"ח. :)

נ.ב בסטיקי באוזניות מומלצות כתוב על Shure SRH240 אבל התמונה שמתחתם היא של Shure SRH440 זאת טעות כתיב או בתמונה?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0

עריכה:

איפה אפשר לנסות לשמוע\לשים אוזניות? מהרשימה , הם צריכים גם להתאים בלי יותר מידי לחיצות וכו'.

עידכון נוסף:

עד כאן השארתי את האוזניות שמצאו חן בעינייה. (במקרה זה גם מה שהסתכלי ראשונות :D ).

המוזיקה שהיא שומעת זה R&B, והידידה רוצה שהאוזניות יפיקו צליל נקי ויהיו מסוגלות להפיק בסס חזק\עמוק. איזה מהם תענה על הדרישה הזאת?

נ.ב היא מעדיפה שהאוזניה תעטוף את כל האוזן.

המחיר שלהם בסביבות 250 שלושתם.

SRH240-A

Sennheiser HD 203

Sennheiser HD 205

פורסם

מצטרף לשאלה.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי בכיוון, אבל מכיוון שצריך בידוד מרעשים לשני הצדדים חושב רק על אוזניות סגורות.

פורסם

תשקול גם את ה HD218 הם אוזניות סגורות והצליל בהם דיי טוב

פורסם

אם לגברת חשוב נוחות שתעטוף את כל האוזן הייתי ממליץ של AKG K44 מאחר והסנהייזר יושבות על האוזן ולי אישית לא כ"כ נוחות.

גם נראות טוב ואני מאוד מרוצה מהצלילים שהן מפיקות. קיצר ב200 ש"ח לא ניראה לי תמצא משהו יותר טוב מזה ::) .

קפוץ לכלי זמר (מומלץ להתקשר קודם לבדוק שיש במלאי), לי נתנו גם לשמוע לפני שרכשתי אפילו פתחו זוג חדש בשבילי!

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

AKG K44 לא מצאתי חנויות שמוכרות דגם כזה.

בכלי זמר אין סנהייסר ואין SHURE... :-\ .

ה px-200 והPX-100 והסיינזר 218 נכנסים לרשימה.

אז מה עדיף ביניהם?

פורסם

ה shure זה הדבר הכי נורמלי בתקציב הזה. בדוק בKSP.

פורסם
  • מחבר

כמעט סגור, רק רוצה לדעת אם הבסס מורגש בהם (מתריד אותה העניין).

פשוט לא מצאתי ממש חנויות שיכולות לתת לנסות לשמוע בהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים