עבור לתוכן

מחפש לפטופ לקנות בארה"ב, תקציב 2000-2500 ש"ח, סטודנט

Featured Replies

פורסם

אני סטודנט שמחפש לפטופ שישרת אותי טוב לכל הצרכים - אם זה לתיכנות או למולטימדיה או אפילו להרצת איזה משחק נחמד פעם ב...

בינתיים נראה לי שהעדיפות שלי היא למחשב DELL בעיקר בגלל האיכות

כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה ;D

פורסם
  • מחבר

מישהו??

אני צריך לבחור דגם בימים הקרובים

פורסם

אני חושב שהמחשב שChevy המליץ עליו כמה פעמים הוא באמת טוב נכון להיום בישראל, לצרכים האלה שלך:

ה G560 וה B560. יש להם כמה גרסאות - יותר זכרון, פחות זכרון, מעבד מעט יותר חזק או חלש, אבל באופן עקרוני, הם כולם באים עם מעבד טוב של אינטל עם ליבה גרפית מובנית של אינטל, מהסדרות האחרונות (השתיים האחרונות) מה שמספק ביצועים מספיקים, ביחד עם מעבד סביר בהחלט.

במחיר של בין 2100 ל 2500 ש"ח, תלוי בגרסא. יספק את כל מה שאמרת.

פורסם

כדאי שתפרט האם התקציב כולל מבחינתך משלוח ומכס. אם כן, לא תמצא DELL עם כרטיס מסך נפרד של NV בתקציב הזה. אני ממש לא בטוח שתמצא גם אם לא.

פורסם

בארה"ב יש דגמים טובים יחסית במחיר הזה סביב ה-600-700$, השאלה היא האם זה כולל את מה שנאמר כאן (משלוח/מיסים).

בארץ במחיר הזה תקבל מחשב בסיסי מאד.

פורסם
  • מחבר

בארה"ב יש דגמים טובים יחסית במחיר הזה סביב ה-600-700$, השאלה היא האם זה כולל את מה שנאמר כאן (משלוח/מיסים).

בארץ במחיר הזה תקבל מחשב בסיסי מאד.

זה בדיוק מה שאני מדבר, אין לי בעייה להוציא 700$ ואני חושב שאפשר להביא מחשב דל טוב משם (עם מעבד SB) וכרטיס NVIDIA.

אם אתה יכול להמליץ על דגם, וכמה באמת עולה המכס במקרה זה? משלוח לא צריך מביאים לי אותו מחו"ל :)

פורסם

אתה יכול לעבור על NEWEGG ולחפש מחשבים ניידים עם GT540M או HD5650, בתור התחלה

עדיף מעבדי SB

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעבור על NEWEGG ולחפש מחשבים ניידים עם GT540M או HD5650, בתור התחלה

עדיף מעבדי SB

עברתי על

NEWEGG

מבחינת דגמים של דל.

יש שם מבחר די עלוב של דגמים (יחסית למה שיש בארץ למשל), מצאתי אולי דגם אחד של דל עם NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

יש אולי למישהו המלצה לדל טוב מארה"ב עם כרטיס NVIDIA ב600-700$?

יומיים אחרונים לפני שאני צריך למסור דגם

פורסם

שים לב עם כמה תאים הסוללה מגיעה, כי בדגם הזה המחשב יכול גם לבוא עם סוללת 4 תאים שהיא דיי מסורסת לדעתי האישית.

כמו כן הכרטיס מסך במחשב הזה הוא לא ממש מציאה.

למה לא ללכת על ה-14" ? 3450

פורסם
  • מחבר

שים לב עם כמה תאים הסוללה מגיעה, כי בדגם הזה המחשב יכול גם לבוא עם סוללת 4 תאים שהיא דיי מסורסת לדעתי האישית.

כמו כן הכרטיס מסך במחשב הזה הוא לא ממש מציאה.

למה לא ללכת על ה-14" ? 3450

לאחר שהלכתי בדקתי והסתכלתי בחנויות אני חושב שאעדיף 13, ה14 יותר מדי קרוב בגודל ל15 לפי דעתי ואני חושב שה13 הוא השילוב המושלם בין הגדולים למיני.

ודווקא חשבתי שהכרטיס מסך הזה של AMD יהיה בסדר גמור למרות שאני לא מכיר ולא בקיא בכרטיסי מסך של נייידים, אני מתכוון אולי להריץ עליו משחק פעם ב, אבל חשוב לי שיעלה סרטי HD.

דרך אגב יש איזושהיא אחריות ללפטופ או שהאחריות אם אקנה בארה"ב לא תקפה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים