עבור לתוכן

מפרט למחשב למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים עד 3500 ₪.

Featured Replies

פורסם

בשאני קורא את מה שפותח הדיון מבקש אני לא רואה גיימר כבד אלא את זה,

אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים.

המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים .

ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו.

ובין היתר היה כלול בבקשה כרטיס מסך 5850

ומנקודה זאת אני בונה מפרט, עניין ה-oc נכנס כשהאדון ביקש את זה ול-oc רציני וטוב הוא צריך מעבד מתאים הוא צריך קרור מתאים

הוא צריך לוח מתאים ומכאן העלות עולה בכ-400-500 ש"ח וזה צוין במפרט עצמו

האופציה שלך היתה כרטיס חזק יותר (כל מבקש בעינייך הוא גיימר כבד)ו-OC מאוד מאוד מוגבל, מה שנקרא אחלה הצעה בפיך,

ואני קורא לזה לא יותר מחוכמולוגיה בשקל (בפני סוס עיוור אל תשים מכשול)

אז לפני ניגוב דמעות תפעיל את הראש שאני בטוח שיש בו משהו ידידי, שיהיה לך ערב טוב.

פורסם

אתה מבין שההבדל בין הכרטיס שאתה הצעת (5850) לכרטיס שאני הצעתי (5870) הוא 15 ש"ח!

אני לא הולך להסתיר או לתמרן אף אחד ולמנוע ממנו לקבל שדרוג קטלני ב 15 ש"ח.

כל גיימר מתוקצב שתציע לו כרטיס שחזק בכמה עשרות אחוזים בתוספת של 15 ש"ח יסכים.

שוב, 15 ש"ח, הרצאה שלמה אתה נותן על איך אתה מתייחס למה שביקש פותח הת'ראד ועל הדרך אומר לו תקנה פה למרות שבעוד 15 ש"ח תוכל לקבל חווית גיימינג משודרגת לחלוטין בין אם הוא גיימר ובין אם הוא אינו, 15 ש"ח.

יש לי הרגשה שיש לך קשר מאוד הדוק עם סקיי פי סי, אחרת אני לא מצליח למצוא את ההיגיון למנוע ממישהו את ההזדמנות.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע

השמוש למשחקים הוא של גיימר בינוני + אך חשוב לי שהפלטפורמה הבסיסית תשאר ברמה טובה שבעתיד אוכל לשדרג כרטיסי מסך ואולי OC מוגבל כדי לשפר בצועים.

לא רציתי להוסיף עוד 500 שח בשביל מערכת של OC.

השאלה אם יש לוח טוב יותר - השקעה של עד 600 שח שיאפשר OC יכלול USB 3 ויהיה אמין יציב ומקורר טוב

כמו כן לגבי המארז - לא קבלתי תשובה אם 370 של קולר מסטר עם ספק FSP הוא חלופה טובה ואיכותית או שעדיף אנטק 300 .

האם לספק יש המלצה למשהו אמין וטוב סביב 300 שח

תודה

פורסם

OC למעבדי SB לא תלוי רק בלוח, אתה למעשה צריך גם לוח מתאים, גם מעבד מתאים וקירור טוב יותר.

זה יוצא תוספת של כ 400 ש"ח למערכת שיבוא על חשבון רכיבים אחרים אלא אם מגדילים את התקציב.

לגבי USB3, בלוחות של גיגה בייט כל הלוחות שיש להם A אחרי השם של הצ'יפסט (קרי H67A/H67MA/P67A) כוללים USB3.

ה 370 הוא אחלה מארז בפני עצמו אבל אין מה להשוות אותו ל Lancool, זה 2 ליגות שונות.

כנ"ל לגבי ה FSP, סיסוניק ספקים חזקים וביצועיסטים יותר וכנ"ל גם אנטק.

אבל אם החלופה מאפשרת לך להכניס לתקציב את ה 2500K ולוח P67 אז לך על זה אחרת זה ירידה ברמה.

פורסם
  • מחבר

תודה

את ספור המעבד K הבנתי

יש לוח P מומלץ ואמין שהוא במחיר טוב, מאפשר OC ויש לו USB3 ?

לגבי לוחות אינטל האם הם אמינים וטובים ויש נסיון טוב איתם ? כמו כן לא הבנתי אם יש ללוח אינטל BLKDH67CL-B3 כרטיס מסך על הלוח שגם עובד (בהנחה שלחודש הראשון אהיה בלי כרטיס מסך חצוני)

לגבי הספק והמארז - האם יהיו בעיות אמינות וחמום עם ספק FSP ומארז קולר מסטר370

או שיותר כדאי ללכת על מה שהציעו לי של שלוב של :

Enermax NAXN Serie ENP550AGT) 550W

ANTEC Three Hundred

כמו כן האם אנטק 300 מספיק מרווח ומאוורר גם לכרטיסים גדולים בעתיד?

תודה

פורסם

OC למעבדי SB לא תלוי רק בלוח, אתה למעשה צריך גם לוח מתאים, גם מעבד מתאים וקירור טוב יותר.

זה יוצא תוספת של כ 400 ש"ח למערכת שיבוא על חשבון רכיבים אחרים אלא אם מגדילים את התקציב.

לגבי USB3, בלוחות של גיגה בייט כל הלוחות שיש להם A אחרי השם של הצ'יפסט (קרי H67A/H67MA/P67A) כוללים USB3.

ה 370 הוא אחלה מארז בפני עצמו אבל אין מה להשוות אותו ל Lancool, זה 2 ליגות שונות.

כנ"ל לגבי ה FSP, סיסוניק ספקים חזקים וביצועיסטים יותר וכנ"ל גם אנטק.

אבל אם החלופה מאפשרת לך להכניס לתקציב את ה 2500K ולוח P67 אז לך על זה אחרת זה ירידה ברמה.

^^^נחמד מאד שנכנסה בינה בראשך ואתה סוף סוף מדבר לעניין,לגבי הרגשתך 90% מבוני המפרטים בונים מאתר של אר.אס.אם יש לך אותה ההרגשה, לי נוח וקל יותר לבנות מהאתר של סקיי פי סי וזה מה שאני עושה.

פורסם

לוחות יש הרבה

P67A-UD3 של גיגה בייט

P8P67-M של אסוס

P67 Pro3 של אסרוק (זה לא ה Pro הרגיל אלא Pro3 והוא כולל USB3)

P67A-C45 של MSI

ארבעת אילו באיזור ב 670-720 ש"ח

יש את ה Intel Buffalo Flat הזול ביותר מבין דגמי ה P67 שכולל גם USB3 באיזור ה 500-550 ש"ח

עם לוחות ישנים יותר של אינטל יש לי ניסיון רע אבל לא ניסיתי אף אחד מהדגמים החדשים אז אני לא יכול לאמר לך כן או לא

לגבי ספק: אם אתה נשאר עם המפרט הנוכחי גם ה Antec/Enermax/FSP/Seasonic שהציעו פה יספיקו

לגבי המארז: ה Antec300 מרווח מספיק, לגבי כרטיסים בעתיד אתה צריך נביא ואני התפטרתי שבוע שעבר:)

רק אל תשכח להוסיף לו מאווררים מקדימה, הוא מגיע רק עם אחוריים במקור.

ו bonod, ברור לך שהתגובה הזאת לא היתה בשבילך אחרת הייתי מפשט את השפה הרבה יותר.

ולגבי SkyPC, כשאין להם את ההצעה הכי משתלמת לא צריך להתעקש, בסוף זה פוגע במבקשים.

פורסם

תודה

את ספור המעבד K הבנתי

יש לוח P מומלץ ואמין שהוא במחיר טוב, מאפשר OC ויש לו USB3 ?

לגבי לוחות אינטל האם הם אמינים וטובים ויש נסיון טוב איתם ? כמו כן לא הבנתי אם יש ללוח אינטל BLKDH67CL-B3 כרטיס מסך על הלוח שגם עובד (בהנחה שלחודש הראשון אהיה בלי כרטיס מסך חצוני)

לגבי הספק והמארז - האם יהיו בעיות אמינות וחמום עם ספק FSP ומארז קולר מסטר370

או שיותר כדאי ללכת על מה שהציעו לי של שלוב של :

Enermax NAXN Serie ENP550AGT) 550W

ANTEC Three Hundred

כמו כן האם אנטק 300 מספיק מרווח ומאוורר גם לכרטיסים גדולים בעתיד?

תודה

הלוח הזול יותר עם ציפסט p67 מומלץ הוא זה http://skypc.co.il/Product.asp?PID=ASMP8P67M

לוחות אינטל אמינים וטובים ללוח אינטל המדובר BLKDH67CL-B3 יש ליבה גרפית,כן זה עובד

קולר מאסטר 370 מארז מרווח מגיע עם מאוורר 1 ,אנטק 300 מגיע עם 2 מאווררים מרווח וסירקולצית אוויר טובה מאד ולא תהיה בעיה לכרטיס גדול בעתיד מבחינת הספקים שנייהם ספקים עונים לדרישה ויתנו מענה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים