פורסם 2002 במרץ 1123 שנים דבר ראשון תוציא את המארז שלך מהכוך שהוא נמצא בו...זה ייתן לסלרי שלך קצת אוויר. אה, הרעיון שלי הוא ליצור מן צורה או סמל(דרעקון?) מנייר עיתון או משהו, ולצבוע צד אחד של המארז בצבע שתבחר, כאשר החלק ששם אתה רוצה שהציור יהיה,יהיה מכוסה בנייר העיתון שיצרת, כך שאם תבחר בצבע כסף, צד המארז יהיה צבוע בכסף ובשחור(הצבע המקורי של המארז) באמצע תהיה הצורה שתבחר. מקווה שהבנת את מה שאני מנסה לומר...
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר הבנתי, אבל לאט לאט נראה לי אני הולך על כסף ואדום...ואממ, לסלרון שלי יש מספיק אויר, בחוץ חם אבל...
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר תמיד אפשר לשנות זה מה שכייף, יש לי משהו בראש, ומחר אני כבר אתחיל את שלב 2 בתוכנית ! יגיעו תמונות, אל תדאגו !
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מה?אתה מתכוון לכסות את המארז עם כל השטרות של ה200ש"ח ששוכבים אצלך בארנק ללא כל מטרה? ;D
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מה?אתה מתכוון לכסות את המארז עם כל השטרות של ה200ש"ח ששוכבים אצלך בארנק ללא כל מטרה? ;Dלי יש מטרה בשבילהם!!!!!!אני צריך game theater xp וxps510 או ada880!!!!!!!!!אני מוכן לשלם לך עליהם!
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים מחבר LOL...טוב, יצר, היום אנחנו ממשיכים, עם הכסף... היום בערב תמונות חדשות... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.