פורסם 2011 באפריל 2214 שנים הבנתי שה WINDOWS 7 X64 לא תומך באופן ישיר ביישומי ג'אווההבנתי שיש לו הרבה יתרונות כגון ניצול משאבים מצוייןהשאלה היא ככה האם עקב זה שאין תמיכה ישירה בג'אווה זה יכול להוות איזושהי בעיה? או שתוכנות צד ג' כמו JRE יכולות לספק את התמיכה הרצויה?ומעבר לכך הבנתי שתוכנות יישומים ומשחקים של 16 ביט אין אפשרות להפעיל דרך הX64, גם לא דרך אפשרויות התאימות קבצים?ומעבר לכך בקשור לאותה שאלה מהו אופן השימוש בXP MODE לגבי שימוש בתוכנות ישנות יותר? האם זה מפעיל את הXP במקביל ל7 תוך כדי הKRNL של 7? או שהמחשב עושה ריסטרט ופשוט מפעיל במקום את ה7 , את הXP? כמו שהיה דיסקט התחלה בחלונות 95 לתוכנות על בסיס דוס שלא עבדו בחלונות?
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים 1. אני מפעיל תוכנות ג'אווה מעולה2. מה בדיוק צד ג' בJRE?3.כן אין תמיכה ביישומי 16 ביט אבל מתי תשתמש בכאלה?4.XP MODE זה ווירטואליזציה לצד WIN7 (כמו VMWARE וVIRTUALBOX)
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר כן יש לי 4, וכרגע אני עובד עם XPיש לי גם מעבד E8400וכרטיס מסך HD5770לוח אם - INTEL DG41RQ
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים כל שאר הדברים לא מעניינים... אמרתי לך, אם יש לך יותר מ4 גיגה זיכרון תתקין X64
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.