פורסם 2011 באפריל 2214 שנים acer Aspire AS5742-374 G50MN( אני לא שמה קישור למפרט, כי בכל אתר מצאתי מפרט קצת שונה )מיועד לשימוש עבור אדם מבוגר בעיקר למטרות גלישה באינטרנט ומסמכי וורד ואקסלהמפרט המוצע בחנות:מעבד INTEL Core i3-380M 2.53GHzזיכרון 3GB DDR3דיסק קשיח 500GB SATAמעבד גרפי Intel HD Graphicsיציאת HDMIמסך 15.6"מקלדת מלאהתקשורת אלחוטית 802.11b/g/nמערכת הפעלה windows 7אחריות בינלאומית לשנההמחיר 2000 ש"חבתודה מראש
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מלבד עניין האחריות, אחלה מחשב ויהיה מעולה לצרכים שציינת.רק תדאג להוסיף עכבר אלחוטי נוח וזהו.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים אני באופן אישי מאוד אשמח לשמוע איפה ראית מחשב עם המפרט הזה ב 2000 שקל.כל מה שאני הצלחתי למצוא עם מפרט דומה, 3 גיגה זיכרון מערכת הפעלה ומעבד מסדרת i לא יורד מ 2400 שקל.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר זה היה פרסום בעיתון של Office depotאבא שלי הראה לי וביקש ואברר עבורואמרתי לו שזה מחיר מציאה אבל במקביל הבעתי את דעתי שעדיף לו לקנות ממכרה של המשפחה שמוכרת מחשבים ולהשקיע עוד כמה מאות שלים ובכך לקבל שירות ואחריות טובים הרבה יותר.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים שלום,אני רוצה גם לקנות מחשב אך ורק לשימוש יום יומי של אינטרנט,סרטים,עבודות OFFICE כמו אאוטלוק ו-WORD ותמונות וזה...בקיצור את יכולה להביא לי את הקישור של איפה שמצאת את המחשב הזה? אני רוצה גם לקנות!
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים המחיר אכן תמוה למדי. אבל כן כדאי לשים לב ששנה אחת של אחריות עלולה להיות דבר בעייתי. אני מסתכל על דוד שלי עם שני ניידים של LENOVO בני כשנתיים וחצי והגיעו עם אחריות לשנה, שניהם מאותה סידרה ולשניהם הלך הצג כחודשיים לאחר שהאחריות פגה. עלות ההחלפה של צג היא מגוחכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.