עבור לתוכן

המחשב נכבה בפתאומיות

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחרונה המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ובצורה לא ברורה כיצד.

לפי הרגשתי חשדתי שזה קורה עקב ספק כוח חדש, אך כנראה שזה לא כך.

המפרט שלי בגדול זה:

Q8200

HD 4650

3GB RAM

EZCOOL 300W

^המחשב התכבה ביחד עם המערכת הזו, אבל החלפתי את הכרטיס ל- 9300GS שצורך לפי דעתי 50W פחות או יותר.

למרות שהחלפתי את הכרטיס ל- 9300GS, המחשב עדיין מתכבה. ועזבו את זה שאני כמעט ולא משחק עם המחשב, הוא מאוד קריר.

אני כבר משהו כמו כמעט חצי עם ה- HD 4650 ועד היום לא נתקלתי בבעיה כזאת.

אני מאוד מקווה שתעזרו לי בבעיה, תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.

בנושא, אני אמרתי שאולי צריך לקנות ספק כוח חדש, אבל כנראה זאת לא הבעיה.

אז מה אם זאת EZCOOL, אני לא חושב שזה אומר הרבה. כל ספק בדור שלנו יכול להחזיק את 9300 GS.

דרך אגב, אני כותב לכם כרגע דרך SAFE MOD של WINDOWS והכל הולך כראוי, זה נותן כיוון?

פורסם

. "בדור שלנו" יש ספקים של 500 W שלא נותנים מתח יציב כבר ב 80 W בספקים הזולים אין קשר בין מה שכתוב אל הספק למה שהוא נותן במציאות

תחליף ספק ממחשב אחר ותבדוק שוב

חוצמזה ל EZcool ספציפית (ואני נתקלתי בזה בעיקר בגרסה של ה 300 W) יש כשל תכנון רציני שגורם לו לשרוף לוחות אחריי כמה חודשים או שנים של עבודה, בהפתעה מוחלטת (ללא סימני אזהרה) ובלי קשר לעומס שבו הספק עבד

תבדוק גם קבלים מנופחים בלוח ובכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

כעת הכל עובד כראוי. ואיך ניתן לדעת שזה קורה מתרחש בגלל ספק הכוח ולא בגלל איזה וירוס?

למרות שעכשיו הכל בסדר עם ה9300GS, אני עדיין זקוק לתשובה חד-משמעית.

ומה זאת אומרת "קבלים מנופחים"? אני אבדוק זאת לאחר שתסביר לי.

פורסם

תעלה מ usb או cd מערכת הפכלה כמו לינוקס ותאמץ את המחשב ממנה. כיבוי גם שם = בעיות חומרה

תבדוק את כל הרכיבים ואת המעגל בתוך הספק (תנתק מהחשמל ותפתח אבל אל תיגע בכלום בפנים כי יש שם מתח) - יתכן שתראה סימני התחממות

"קבלים מנופחים" הם מנופחים

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני משוכנע שזה קורה בגלל ספק הכוח.

אני רוצה לקנות ספק כוח חדש למערכת הזו. מה דעתך על ה- HUNKEY 450W?

אני מודע לכך שגם הוא לא איכותי, אך אני לא רוצה להשקיע עבור המערכת יותר מדי. אני בטוח שלפחות הוא טוב יותר מה- EZCOOL 300W.

פורסם

לא מומלץ בכלל

תשים HEC / FSP / DELTA 300 W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים