פורסם 2011 באפריל 2214 שנים נתוני מחשבלוח Gigabyte GA-H55M-UD2H HDMIמעבד Intel Core i3 540מצלמת USB רשת SILVER LINE I CAM850כרטיס רשת אלחוטי USB TP-LINK 54Mbps TL-WN321Gהבעיה נוצרת כאשר אני מבצע שיחות רשת בכל תוכנהתחיל לעבוד ולאחר מספר שניות קטן המחשב נתקעבדקתי את המצלמה וחיברתי כל פעם USB אחר ורק שחיברתי את כרטיס הרשת זה שוב נתקע
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר עשיתי זאתולא עזר וכבר חשבתי לפרמט את הווינדוס אך גם זה אני חושב לא יעזור נראה לי זה בעית חומרה באחר הרכיבים לא
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים אני אישית במצב כזה הייתי מנסה לבדוק גם את המתאם רשת וגם את המצלמה על מחשב אחר בשביל לראות שאין פה איזה בעיה מבחינת מערכת ההפעלה
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים תוריד usb או cd של לינוקס (משהוא כמו opensuse / ubuntu) ותעלה אותו במחשבתנסה לחבר את הסטיק והמצלמה ותראה אם המחשב נתקעאתה משתמש אם USB אחורי או קדמי של המארז ? הקדמי פחות אמיןיש התחממות או ריח של שרוף בסטיק או בתקע של המצלמה אחריי שחיברת והמחשב נתקע ?
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר אין ריח בחיבור WINDOWS XPבנוסף מחוברים או חיבורי USB כמו מדפסת המקלדת והעכבר גם הן של silver line
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.