פורסם 2011 באפריל 2214 שנים שבת שלום חברים וחג שמחלאחר התקנה של כרטיס קול PCI של SOUND BLASTERהרמקולים הם של CREATIVE 5.1ווינדוס XPמה שקורה זה ששומעים רק ב2 רמקולים מתוך ה5 שמחוברים.שמעו בהם טוב בעבראני עובר על כל ההגדרות של הכרטיס קול וזה על 5.1 ושעושים בדיקת שמע אז הוא כן מראה שהרמקולים עובדים כל החמישה אבל שאני מנגן שיר רגיל שומעים רק ב2אני לא מבין מה הבעיהאני שולל לגמרי את העובדה שצריך לקנות רמקולים חדשים בגלל שבדיקת השמע מראה שכל הרמקולים מגיביםתודה לעוזרים
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים עם איזה תכנה אתה שומע את השיר?כעקרון העובדה שכל הרמקולים פועלים לא אומר שכל תכנה תשתמש בהם.הקונפיגורציה של 5.1 מתאימה יותר לסרטים בסראונד או משחקים, אבל גם כאן יש מצב שתנגן סרט שהוקלט בסטריאו רגיל (או אפילו במונו) ורוב הרמקולים לא יבואו לידי ביטוי.יש כמובן דרכים לעקוף ולהכריח להשמיע בכל הרמקולים בכל מיני תוכנות.לי אגב יש את הסט X540 של לוג'יטק ובו יש כפתור שגורם לסאונד סטראו להיות מושמע מכל הרמקולים.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מוזיקה היא סטריאו, אתה אמור לשמור רק ב-2 הרמקולים הקדמיים. תתקין דריבר של kx project, יש לך שם יותר אופציות לכיוונים. בן השאר, כיוון תדר crossover ושכפול אות סטריאו גם לאחוררים.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים החומרה והתוכנה לא אמורים להכפיל את הסטראו אוטומטית.אצלי יש אופציה כזאת במערכת עצמה.אני מניח שהאופציה הזאת קיימת גם תוכנתית.אם לא בדריוור אז לפחות בנגנים מסוימים.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים לפחות תביא את הדגם של הרמקולים.כשאני התקנתי רמקולים 5.1 של Logitech Z5500אז היתה לי בדיוק אותה בעיה.לרמקולים האלה יש רסיבר שבו זה היה מוגדר על סטריאו,שיניתי ל- 5.1 וזה סידר זאת.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר תודה על התגובות, ישנה עוד בעיה במחשב שכחתי להזכיר אותה!!!זה קורה מעצמו שהמחוג ווליום בווינדוס יורד מעצמו לבד להכי נמוך ואם מעלים אותו חזרה למעלה הוא יורדזה מסתדר שמפעיל את המחשב מחדש ואז אחרי כמה שעות זה חוזר.הבעיה היתי עם ווינדוס 7, עשיתי פירמוט לאקספי אותה בעיה בדיוק.הרכבתי כרטיס קול PCI אותה הבעיהמה עושים?
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים לפחות תביא את הדגם של הרמקולים.כשאני התקנתי רמקולים 5.1 של Logitech Z5500אז היתה לי בדיוק אותה בעיה.לרמקולים האלה יש רסיבר שבו זה היה מוגדר על סטריאו,שיניתי ל- 5.1 וזה סידר זאת.שוב מה הדגם?
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים תודה על התגובות, ישנה עוד בעיה במחשב שכחתי להזכיר אותה!!!זה קורה מעצמו שהמחוג ווליום בווינדוס יורד מעצמו לבד להכי נמוך ואם מעלים אותו חזרה למעלה הוא יורדזה מסתדר שמפעיל את המחשב מחדש ואז אחרי כמה שעות זה חוזר.הבעיה היתי עם ווינדוס 7, עשיתי פירמוט לאקספי אותה בעיה בדיוק.הרכבתי כרטיס קול PCI אותה הבעיהמה עושים?תתקין עידכונים למערכת ההפעלה אולי זה פותר את הבעיה
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר דגם הרמקוליםCREATIVE A500 5.1בקשר לעדכוני הווינדוס....הכל מותקןנכנסתי ל- WINDOWS UPDATEאין מה להתקין
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים מחבר בכל מקרה נשאר בפורום הזההדגם של הרמקולים זהCREATIVE A500האם מישהו נתקל בבעייה ששומעים רק ב2 רמקולים ולא בכל ה5??
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים מוזיקה היא סטריאו, אתה אמור לשמוע רק ב-2 הרמקולים הקדמיים. תתקין דריבר של kx project, יש לך שם יותר אופציות לכיוונים. בן השאר, כיוון תדר crossover ושכפול אות סטריאו גם לאחוררים.מה לא ברור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.