עבור לתוכן

intel chipset 865pe / 875p

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני בקרוב הולך להחליף לוח. לא החלטתי חברה אבל החלטתי שהוא יהיה בעל צ'יפסט INTEL .

ראיתי שיש ים של דגמים בכל הקשור לזה. רציתי שתעשו לי סדר מה החדש ביותר והמומלץ ביותר ביחס למחיר כמובן.

חשבתי ללכת על ה ABIT IC7 שעולה 680 שקל. ראיתי שהוא בעל צ'יפסט 875PE . לעומת זאת ראיתי לוחות אחרים

במחירים קצת יקרים יותר אבל עם צ'יפסט 875P . מה ההבדל בין ה PE ל P ?

לגבי הלוחות בעלי צ'יפ 865 PE - איך הם לעומת 875 PE ? ראיתי שאפשר לחסוך בדגמים האלה קצת כסף.. כדאי או לא ?

תודה לעוזרים.

פורסם

ההבדל המשמעותי היחידי בין 875P לבין 865PE הוא פונקצית PAT שמוסיפה כמה אחוזים זניחים לביצועים של ה 875P, מה גם שיש הרבה לוחות 865PE שהחברות איפשרו בהם את הפונקציה (לדאבונם של אינטל כמובן).

אין טעם להשקיע יותר בשביל ה 875P, מקסימום 100 שקל. אם ההפרש גבוה יותר זה מיותר (אך כשמשווים צריך לשים לב לכל התוספות שיש על הלוחות ולעשות השוואה נכונה).

פורסם
  • מחבר

תודה AMIRAM ,

לגבי הלוח שציינתי ABIT IC7 - האם יש לו PAT ?

ואיך הוא לפי אנשים שהתנסו בו מבחינת יציבות עם כרטיסי מסך RADEON ?

אני לא סתם שואל כי נכוויתי כבר עם הלוח שיש אצלי כרגע שעושה המון צרות בכל מה שקשור ל RADEON . עם NVIDIA הוא מצויין.

אם לא הייתם צריכים להתחשב ביכולות אוברקלוק וכאלה אלא רק ביצועים ויציבות איזה לוח הייתם בוחרים מבין השניים :

ABIT IC7 - עלות - 680 ש"ח

ASUS P4P800 עלות - 650 ש"ח.

או אופצייה אחרת ?

תודה.

פורסם

dont buy ANY board with 875P-PE chipset unless thay really REALLY priced close.

Asus P4P800 is an Excellent choise, put a P4 2.4C or 2.6C on it

and you have a Superb combination

פורסם

For a 30 nis difference if you don't need an onboard network card go for the IC-7.

פורסם

ראיתי שהוא בעל צ'יפסט 875PE . לעומת זאת ראיתי לוחות אחרים

במחירים קצת יקרים יותר אבל עם צ'יפסט 875P . מה ההבדל בין ה PE ל P ?

אין כזה דבר 875PE

יש רק 875P

או 865PE ו 865PE

פורסם

ההבדל בין 865PE ל 865P הוא שה P לא תומך רשמית ב 800 מה"ז באס או DDR400

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים