פורסם 2011 באפריל 2114 שנים שלום לכולםלפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לילא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותוביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבקמאז יש לי 2 בעיות מוזרות1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלקהWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבהלעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיליש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3lמערכת הפעלה WIN 7על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראויוצפצוף קצר מתמשך מצביע על power errorאני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוךתודה לעוזרים
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מחבר אז ניסיתה להוציא את הכרטיס מסך ולהחזיר אותו ?כן, כמה וכמה פעמים בחלק מהפעמים אני מקבל את התקלה הראשונה שתיארתי ולרוב אני מקבל את התקלה השנייה
פורסם 2011 באפריל 2114 שנים מחבר כן, כמה וכמה פעמים בחלק מהפעמים אני מקבל את התקלה הראשונה שתיארתי ולרוב אני מקבל את התקלה השנייהאירוע חד פעמי זה לא קרה קודם לכןיש לי ספק 500W של cooler master
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.