עבור לתוכן

שידרוג מעבד+לוח אם בשילוב כ.מסך gb8800gts לשימוש משחקי RTS תקציב 2000שח

Featured Replies

פורסם

חג שמח

יש לי לוח אם של gb p965 שככל הנראה מת

מעבד e6600

כרטיס מסך gb8800gts

רב השימוש במחשב זה משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון offline

תקציב 2000 שח , ניתן לחרוג קצת

הסיבה לשדרוג בגלל הלוח אם שהתקלקל

לא עושה OC

האם השילוב של לוח אם BLKDH67CLB3 של INTEL

ומעבד i5-2500

ממולץ?

ושאלה אחרונה , מה ההבדל בין מעבד Sandy Bridge למעבד Clarkdale

תודה רבה רבה

פורסם

שלום וdorelr וברוך הבא לפורום,

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את התקציב, שימושים. לדוגמה שדרוג לפלטפורמת SB למטרות משחקי RTS ו-FPS אין מגבלת תקציב.

פורסם

השילוב שציינת מומלץ למדי כל עוד אתה לא מתכנן OC.

בתקציב תצטרך לכלול גם זכרון אלא אם כן יש לך כבר עכשיו זכרון מסוג DDR3.

וכמובן שאתה יכול פשוט לקנות לוח חדש עבור המערכת הנוכחית שלך.

Sandy Bridge היא שם של ארכיטקטורה, Clarkdale הם שם של סדרת מעבדים מארכיטקטורת Westmere.

אם אתה מעוניין במערכת Intel אין לך כמעט שום טעם או סיבה לקנות את הפלטפורמה הישנה (שמחירה קרוב מאוד עד זהה לזאת של הפלטפורמה החדשה).

פורסם
  • מחבר

1)איזה לוח ניתן לרכוש עבור המערכת הקיימת ? לפי בדיקה שלי אני כנראה גם צריך לרכוש זכרונות בנוסף ללוח , יש לך הצעה חסכונית יותר כי אולי בכל זאת אני ישדרג את המחשב בשלב מאוחר יותר ואני לא רוצה להשקיע בו הרבה.

2)כלומר הארכיטקטורה העונה לשם Sandy Bridge הינה פלטפורמה חדשה ומומלצת ?

שוב תודה רבה

פורסם

1) כל לוח לתושבת 775 שתומך במעבד שלך ובזכרון DDR2. אמנם מכיוון שמדובר החומרה "מיושנת" היצע הלוחות לא גדול, אבל בהחלט אפשר למצוא לוח. האם יש לך דרישות מסוימות מלוח האם (סוג וכמות חיבורים לדוגמה)?

2. פלטפורמת SB היא הפלטפורמה העדכנית של Intel. האם היא מומלצת? בעקרון כן אבל זה מאוד תלוי שימוש ודרישות. יש יישומים שעבורם היא מאוד משתלמת ואילו עבור אחרים היא פחות משתלמת. למשחקים או אם מבצעים OC אז היא בהחלט בין הפלטפורמות המומלצות, אך שוב, צריך לדעת האם אתה מתכנן OC או לא, האם יש לך דרישות מסוימות מלוח האם וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים