עבור לתוכן

GTX480 עבור מטלות CUDA - כדאי ושווה?

Featured Replies

פורסם

שלום.

נתבקשתי לעזור למכר לבחור כרטיס מסך עבור מטלות CUDA [תוכנה מסוימת של Adobe ששכחתי את שמה - יכולים להזכיר לי?].

הבחירה שלו הייתה בכרטיס המסך GTX480 - ואני - בשל בורות בתחום - לא היה לי מה להוסיף על הבחירה.

אנחנו גרים בארה"ב והכרטיס עולה 330 דולר [מבית EVGA].

השאלה: האם הכרטיס כדאי מבחינת המטלה, העלות, והביצועים?

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם!

תודה!

פורסם

GTX480 חם מאוד, זולל חשמל בכמויות אדירות וכללי אם המחיר שלו לא ממש טוב אין מה להסתכל עליו בכלל...

GTX570 מציג ביצועים דומים/עדיפים, עולה פחות ועדיף עליו בכל מובן אחר...

פורסם
  • מחבר

על בסיס התשובה שלך אני עומד לשנות את ההזמנה לכרטיס ה GTX 570.

האם אנחנו בטוחים???

מודה לך מאוד על התשובה!!!!

פורסם

אנחנו בטוחים, תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

איזה כיף שיש את הפורום הזה!

תודה רבה!

פורסם

השאלה אם המכר שלך צריך פתרון מקצועי?

כי אם מדובר בתוכנה אדובי פרמייר-פרו, או AF אפטר-אפקט, אזי הפתרון הוא כרטיסי QUADRO מסדרת 2000 ומעלה...

http://www.nvidia.com/object/builtforadobepros.html

פורסם

אגב, ה-GTX470 הוא כרגע היחידי מסדרה 400 ומעלה המוגדר כ-Certified ל- Premiere pro CS5 בכל הנוגע להאצת CUDA.

עם GTX570 וכו' יש להשתמש ב-hack המפורסם (יש שם גם הרבה מידע כללי שיעזור בבחירת כרטיס למטרה זאת) :

http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm

פורסם
  • מחבר

אז רגע!

SyndromeE - בעקבות מה שאמרת, האם כדאי להישאר עם ה 470? האם זה מה שאתה אומר?

סליחה - אבל אני חייב לרדת לשורש העניין, כי מדובר בכל זאת על כרטיסים יקרים מאוד.

תודה

פורסם

אם אתה הולך על כרטיס גיימינג וממש חשוב לך ה-"Certification" בשימוש CUDA אז כן, אבל אני לא רואה שום סיבה שזה ישנה לך, אלא אם רכשת את

Premiere Pro CS5 ואתה מצפה לקבל תמיכה רשמית מ-Adobe בהקשר לבעיות מול כרטיס המסך.

נראה שרוב הכרטיסים עובדים טוב מאוד עם ה-hack המטופש הזה.

לא הייתי מגביל את עצמי ל-gtx470 / gtx285 רק בגלל ש Adobe עדיין לא טרחו לאשר רשמית עוד כרטיסי גימינג שעושים את אותה העבודה.

הזכרתי את הנושא מלכתכילה כדי ש- א) תהיה מודע ל-hack המדובר. ב) תדע שהתמיכה היא לא "רשמית", בעיקר למקרה שאתה רוכש את התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים