פורסם 2011 באפריל 2014 שנים כל הזמן מאז שקניתי את המחשב (בערך שנתיים-3) יש לי איתו בעיות במסכים כחולים שקורים לרוב כשאני משחק במשחקים (כבדים)למחשב יש מפרט חזק כך שלא אמורה להיות לו בכלל בעיה להריץ משחקים (וחוץ מזה שיש פעמים אחדות שזה קורה לו גם שאני לא משחק)כמה פעמים שאלתי לגבי הבעיה ואמרו לי לפעמים חומרה ואז איכשהו הגיעו למסקנה שזה תוכנה (מערכת הפעלה)ולכן החלפתי אין ספור פעמים מערכות הפעלה וזה ממשיך לקרות ! ככה שאין מצב שזה מערכת הפעלה - לא כל המערכות הם דפוקותאני עכשיו עם אחת ממש טובה (ד"א היא WIN7) ועדין יש לי מסכים.העלתי קובץ עם קבצי הDMP ותמונות והסברים מכמה תוכנות שמנתחות מסכים.בבקשה תעזרו לי לגלות איפה הבעיה ... :-[ http://www.multiupload.com/5INESZS0FUתודה ענקית לכםם !!!!
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים היי דוד...לפי דעתי הבעיה היא לא בתוכנה והיא אכן בחומרה.רצוי לבדוק/להחליף את הזיכרונות בד"כ למרות שהמחשב חזק ישנם זיכרונות של חברות שונות שמרבות לעשות בעיות.כמו כן תבדוק גם את כ.המסך שלך שאין לו כבלים נפוחים ושהמאוורר עובד טוב ותקין.(גם לכ.מסך היום הכל מיוצר ע"י חברות מסין עם Chipset של NVIDIA או ATI ולכן החלקים זולים ומתעייפים מהר)אני מאמין שזה אמור לפתור לך את התקלה.בברכה.אביתר Arazi Computers.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים 99% בעיית זיכרון, תוריד memtest תצרוב על דיסק ותהתחל אותו ממש כמו מערכת הפעלה, תן לתוכנה לרוץ 6 שעות,לאחר מכן תראה אים יש שגיאות סימן שהזיכרון אחד או יותר תקולים, ממה שהסברתה כנראה שזה זיכרון,אים אתה לא יודע השגיאות יופיעו במין פס אדום חשוב לפחות לתת לה כ-6 שעות אפילו ששגיאה יכולה להגיע לפני.עריכה:זה לא ניראה בעיית דריברים אני כמעת בטוח שהזיכרון שלך תקול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.