עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע לחיי הסוללה במחשב נייד Lenovo G550

Featured Replies

פורסם

שלום,

קראתי את הנושא בנעוץ בנוגע לחיי הסוללה, האם ישנה דרך לכבות את הסוללה בלי להוציא אותה מהנייד על מנת להשתמש בנייד בחיבור לחשמל בלבד כדי לשמור על חיי הסוללה ולא לשחוק אותה כל פעם כשמוציאים אותה?

במידה ויש אפשרות כזו, זה עדיין יעיל לכבות את הסוללה כשהיא לא בשימוש למרות שהיא עלולה להיפגע מהחום שהמחשב מוציא?

פורסם

עד כמה שידוע לי הטכנולוגיה כיום מאפשרת שימוש במחשב הנייד בזמן שהוא מחובר למחשב ללא שימוש בסוללה.

כלומר, המחשב טוען את הסוללה עד הסוף ו"מנתק" אותה מהמעגל ומשתמש בחיבור לחשמל בקיר לשימוש במחשב.

ברגע שאתה מוציא את הכבל מהמחשב/קיר, המחשב פונה לסוללה לקבל את החשמל משם.

כך שאם המחשב כל הזמן מחובר לחשמל הסוללה תאורטית לא אמורה להיפגע.

בכל זאת, אני הייתי ממליץ למי שבאופן קבוע משאיר את הנייד מחובר לחשמל לנתק את הסוללה ולשים אותה בצד ולהשתמש בה במידת הצורך.

*רק חשוב לזכור שאם המחשב פועל ורוצים לנתק אותו מהחשמל להחזיר את הסוללה חזרה, אחרת כל עבודה על המחשב עלולה לא להישמר והמחשב יכבה מיידית.

** זה נכתב לגבי כל מחשב מהשנים האחרונות ולא ספציפית לדגם שציינת.

---------------

אם מישהו יודע אחרת לגבי הנושא - אשמח להבהרה :)

פורסם
  • מחבר

עד כמה שידוע לי הטכנולוגיה כיום מאפשרת שימוש במחשב הנייד בזמן שהוא מחובר למחשב ללא שימוש בסוללה.

כלומר, המחשב טוען את הסוללה עד הסוף ו"מנתק" אותה מהמעגל ומשתמש בחיבור לחשמל בקיר לשימוש במחשב.

בכל זאת, אני הייתי ממליץ למי שבאופן קבוע משאיר את הנייד מחובר לחשמל לנתק את הסוללה ולשים אותה בצד ולהשתמש בה במידת הצורך.

*רק חשוב לזכור שאם המחשב פועל ורוצים לנתק אותו מהחשמל להחזיר את הסוללה חזרה, אחרת כל עבודה על המחשב עלולה לא להישמר והמחשב יכבה מיידית.טט

---------------

תודה רבה, יש לי עוד שאלה..

מה לגבי השחיקה של הבטרייה כל פעם שאני מוציא ומחזיר?

פורסם

*רק חשוב לזכור שאם המחשב פועל ורוצים לנתק אותו מהחשמל להחזיר את הסוללה חזרה, אחרת כל עבודה על המחשב עלולה לא להישמר והמחשב יכבה מיידית.

---------------

לדעתי עדיף להשאר את המחשב עם הסוללה עליו ם אם הוא מחובר רוב הזמן לחשמל מאחר והסוללה משמשת גם כאל פסק ומכל קפיצת\נפילת מתח או הפסקת חשמל המחשב ייכבה ועלול להגרם לו נזק - שלרוב התיקון שלו יעלה יותר מאשר סוללה חדשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים