עבור לתוכן

חיבור ה-Radeon 9600P VIVO לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי את הכרטיס Gigacube Radeon 9600 Pro VIVO וקיבלתי איתו גם כבל כזה לחיבור הכרטיס לטלוויזיה/מצלמת וידאו וכו'. אבל מה - הכבל קצר מדי בשבילי היות והטלוויזיה די רחוקה מהמחשב.

הבנתי שניתן לקנות כבל כזה רק באורך שאני בוחר. אני צריך כבל שיהיה בערך 4 מטר.... איפה אפשר לקנות כזה כבל ומה טווח המחירים?

ועוד שאלה: אם אני אראה סרט באיכות DVD שיש לי על המחשב, על הטלוויזיה - האם הוא יוצג באופן יותר טוב מאשר על המחשב?

ניר.

פורסם

קודם כול מזל טוב . בעניין האיכות זה תלוי איזה מסכים יש לך

פורסם
  • מחבר

קודם כול מזל טוב . בעניין האיכות זה תלוי איזה מסכים יש לך

תודה על המזל טוב.

מסך המחשב שלי הוא LG FLATRON ez T910BU (מצוין וחדש) ומסך הטלוויזיה הוא סוני טריניטרון 25" די ישן אבל מתפקד אחלה.

מה לגבי הכבל? האם ניתן לקנות כבל כזה באורך 4 מטר וכמה הוא צפוי לעלות?

תודה מראש,

ניר.

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שאף אחד לא יודע............?!

איפה אוכל לקנות כבל כזה כמו שקיבלתי עם הכרטיס מסך אבל באורך של מינימום 5 מטר?

תודה מראש ומקווה לתגובות,

ניר.

פורסם

אני חושב שכדאי לראות בTV אם יש לך 25 אינץ

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכדאי לראות בTV אם יש לך 25 אינץ

אוקיי סבבה אבל איפה אני קונה כבל כמו שקיבלתי עם הכרטיס מסך רק באורך של לפחות 5 מטרים??

ניר.

פורסם

את הכבל תוכל לקנות בכול חנות אל'

פורסם
  • מחבר

את הכבל תוכל לקנות בכול חנות אל'

אוקיי אני אנסה.... תודה.

ניר.

פורסם

נסה בחנות בשם אדר

נמצאת מול השוק הסיטונאי בת"א. (קרליבך)

לא זוכר מס' הבית.

פורסם

אני לא מאמין שתוכל לקנות בחנות מחשבים ממוצעת . כי אני חפשתי ולא מצאתי.

למשל אני קניתי כבל בנפרד ובניתי לעצמי כבל .

פורסם

חנות מחשבים לא אבל בכל חנות אלקטרוניקה\ACE\שזר תמצא

פורסם
  • מחבר

טוב אז היום ביקרתי ב"דקדה" בדיזנגוף סנטר (חנות לכל צרכי האודיו שאתם צריכים) והראיתי לו את הכבל שקיבלתי עם ה-Radeon 9600P VIVO שלי (זה מין כבל כזה שמצד אחד יש לו כניסה למחשב ומהצד השני יש 4 חיבורים.... 2 כתומים ו-2 ירוקים אם זה עוזר לכם). הוא אמר לי שאין כאלה כבלים בגרסאות יותר ארוכות פשוט כי אין כאלה כבלים למכירה, זה כבל שהחברה של הכרטיס מסך עשתה במיוחד לצרכים של הצרכן. אבל אפשר לחבר לו שני מאריכים של RCA וזה בדיוק מה שקניתי: 2 כבלים של RCA (זכר) מכל צד באורך 5 מטרים ומתאם אחד נקבה-נקבה כדי שאני אוכל לחבר את הזכר לזכר (מקווה שאתם מבינים אותי....).

בכל מקרה, אני מקווה שזה בכלל מה שצריך ושזה יעבוד. אני מקווה שאת המבחן של זה אני אבצע עוד היום...

תודה לכולכם ואני אדווח בהמשך,

ניר.

פורסם

טוב אז היום ביקרתי ב"דקדה" בדיזנגוף סנטר (חנות לכל צרכי האודיו שאתם צריכים) והראיתי לו את הכבל שקיבלתי עם ה-Radeon 9600P VIVO שלי (זה מין כבל כזה שמצד אחד יש לו כניסה למחשב ומהצד השני יש 4 חיבורים.... 2 כתומים ו-2 ירוקים אם זה עוזר לכם). הוא אמר לי שאין כאלה כבלים בגרסאות יותר ארוכות פשוט כי אין כאלה כבלים למכירה, זה כבל שהחברה של הכרטיס מסך עשתה במיוחד לצרכים של הצרכן. אבל אפשר לחבר לו שני מאריכים של RCA וזה בדיוק מה שקניתי: 2 כבלים של RCA (זכר) מכל צד באורך 5 מטרים ומתאם אחד נקבה-נקבה כדי שאני אוכל לחבר את הזכר לזכר (מקווה שאתם מבינים אותי....).

בכל מקרה, אני מקווה שזה בכלל מה שצריך ושזה יעבוד. אני מקווה שאת המבחן של זה אני אבצע עוד היום...

תודה לכולכם ואני אדווח בהמשך,

ניר.

אפשר להרכיב כאלה קונים ראשים מתאימים וחוט אודיו/וידאו באורך המתאים ומרכיבים וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים