עבור לתוכן

לוח אם עם שני מעבדים!...

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים.

אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+

אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד.

ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ

אז אני כבר לא מבין!

אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)

פורסם

אין דבר כזה מעבד חלופי, הם תמיד פועלים במקביל אבל אי אפשר להגיד שזה נותן פי שניים ביצועים כי זה כבר תלויי במערכת ההפעלה והתוכנות שאתה מריץ.

למשחקים זה לא מועיל בכלל

אי אפשר לשים שני מעבדי AthlonXP 2500+ במקביל, הם לא תומכים ב SMP, כנ"ל מעבדי P4.

פורסם

Both things you said are wrong.

A computer with more than one processor (there are computers with a whole lot more than two processors) only gains a performanec improvement in applications that know how to utilize more than one processor. Saying one 1.8ghz processor and another 1.8 ghz processor equals a 3.6 ghz processor is plainly wrong.

The utilization of a multiple processor system is usually in proffesional applications and not in gaming or day to day use.

פורסם

תיקון קל: רוב האפליקציות כיום יודעות לנצל שני מעבדים ואף יותר. כל אפליקציה שהיא Mutlithreaded תנצל את המעבד השני בצורה כזו או אחרת, למרות שזה נכון שרוב המשחקים לא נועדו לשימוש עם שני מעבדים ולכן כנראה ירוויחו פחות.

(מישהו זוכר את set r_smp 1 בQuake3?)

לשני מעבדים יש יתרונות גדולים בשימוש יומיומי, אבל כנראה של90 אחוז מהאנשים עדיף מעבד אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים