פורסם 2011 באפריל 2014 שנים נניח זכרון 6 גיגה עם מעבד I5 , מול זכרון 4 גיגה עם אותו מעבד ? איפה רואים שיפור ביצועים?
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים בשימוש עם תוכנות שבהן אתה עובד עם קבצים גדולים מאד.זיכרון פנימי RAM נהיה מוצר זול מאד וזמין - אז למה לא.
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים לא, לפחות לא למשתמש הממוצע+.הסטנדרט היום הוא 4GB למחשב נייח/נייד, מעבר לזה - אפשר להוסיף בכיף אך זה לא תמיד יבוא לידי ביטוי ומאד תלוי שימושים שכן ידעו לנצל את כמות הזיכרון הזו.כאמור, למשחקים עדיף לקחת מחשב עם כ.מסך חזק יותר מאשר מעבד חזק וכרטיס מסך חלש יותר.
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים לא זה לא קשור לכל מערכת הפעלה יש גרסאת 32 ביט ו64 ביט ורק גרסאת ה 64 ביט תומכת ב 4 גיגה ומעלה.
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים אני אישית עם אובונטו 64 ביט מתי שאני מפעיל 2-3 מכונות ווירטואליות וכל מני תוכנות עם דליפות זכרון \ דרישות זכרון מוגזמות (כרום) אז אני מצליח כבר לגרד בקושי את ה4GB.. בפעם הבאה אני יתקין 32BIT אז הצריכת זכרון תהיה הרבה יותר נמוכה. אז באמת שלא ברור לי למה למחשב נייד שמים יותר זכרון מזה, אבל אם לא מוסיפים כסף בשביל זה.... אז שיהיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.