עבור לתוכן

קניית קינדל מאמזון - פיקדון של 70 דולר?

Featured Replies

פורסם

ניגשתי לאתר שלהם להזמין את הקינדל אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים והבנתי שאין בעיה בשליחה שלו לארץ, אבל אני רואה שהתווסף לחשבון בצ'קאאוט בסוף גם משהו שנקרא Import Fees Deposit על סך של בערך $70 שנראה שלא היה קיים בעבר אצל מי שקנה מהם.

לפי ההסבר באתר זה פיקדון שיוחזר אחרי שינוכה ממנו מסים, בגלל שאני מבין שצריך לשלם גם מע"מ ומכס אין לי בעיה שזה ירד מאותו פיקדון או שאני אשלם בנפרד ואקבל את הפיקדון בחזרה במלואו, אבל בכל זאת זה יותר מחצי המחיר של המכשיר אז אני קצת חושש שמשהו ישתבש.

מישהו רכש לאחרונה קינדל עם התוספת הזאת, ויכול להרגיע ולהעיד שבאמת מחזירים את הפיקדון ושאין כאן גביה כפולה או איזה משהו בעייתי?

תודה מראש.

פורסם

זה בשביל המקרים שאנשים לא מוכנים לשחרר אותם מהמכס מה שגורם להם בהוצאות כספיות(הדואר שולח להם את החבילה חזרה בגובאיינה בד"כ)

פורסם
  • מחבר

אני מבין למה זה קיים ומה ההיגיון, השאלה שלי היא אם מישהו שילם את זה וקיבל את הכסף בחזרה ויכול להעיד שאין עם זה בעיה.

כל הנושא של המיסים בארץ והתשלומים הנלווים יכול להיות מאוד בעייתי (פתאום גובים ממך איזו אגרת שטות על 200 ש"ח), שמעתי שהרבה אנשים שקנו את הקינדל לא היו להם צרות לא צפויות וזה אמור להיות בסדר, אבל אני לא מכיר מישהו שקנה לאחרונה עם הפקדון הזה ולכן אני מעוניין לוודא שאין כאן משהו שמגדיל את העלות בשורה התחתונה.

אני אמנם לא רואה סיבה שזה ישנה, אבל אף פעם אי אפשר לדעת ו-$70 זה לא סכום כסף זניח.

פורסם

הזמנתי בעבר kindle וגם אני שילמתי את ה-70$ המדוברים.

כעבור מספר שבועות קיבלתי מייל מאמזון שהם יעבירו לי החזר של 48$ (עדיין לא בדקתי בחשבון שזה נכנס, אך סביר להניח שאמזון- חנות האונליין הגדולה בעולם, תעמוד במילה שלה).

תהנה מהקינדל, מוצר מעלה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, שלחתי את ההזמנה ואני מחזיק אצבעות שלא מחכות לי הפתעות בהמשך. אני אעדכן בהמשך כמה זה יצא בסוף למקרה שמישהו בעתיד יעשה חיפוש על העניין.

נ.ב.

בערך כל מי שקנה את הקינדל מהלל אותו אז אני בטוח שגם אני אהנה ממנו ;D

פורסם

לא פעם קרה שחבילות שלא הגיעו מאמזון, נשלחו פעמיים (ואז פתאום הגיעו שתי חבילות) או פיצויים כספיים או אחרים.

אין לך מה לדאוג.

  • 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

למקרה שמישהו יגיע לשאלה הזאת בחיפוש, קיבלתי עכשיו (אחרי בערך חודשיים) זיכוי על $52. הזיכוי הוא אוטומטי, לא הייתי צריך לפנות או או לעשות משהו, רק לחכות.

פורסם

אני גם קניתי לאחרונה קינדל וחייבו אותי בסכום המדובר. נאמר לי ע"י נציג שאני אקבל החזר (אם וכמה שמגיע) עד חודשיים מיום הקניה. טוב לדעת שבאמת מחזירים מזה משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים