עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכרטיס מסך טווח מחירים עד 1300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

התקילו אותי בבעיה

חיפשתי כרטיס מסך חזק אבל יש לי בעיה להשוות בין הכרטיסים והיכולות שלהם.

אצל ATI הציעו לי 4 כרטיסים שאני לא מצליח להשוות בין היכולות שלהם ומה הכי משתלם:

5870 1G

6790 1G/2G

6950 1G

6870 1G

ואז גיליתי שיש עוד כרטיס של NV שהוא בטווח מחירים ואין לי מושג מה היכולות שלו:

550 Ti

אז מישהו מוכן להסביר לי מההבדל בין הכרטיסים? איך לדרג אותם (משתלם - לא משתלם)

ומה ההבדל בין 1G ל2G יעשה, האם לדוגמא כרטיס 6790 2G יהיה עדיף של 5870 1G?

תודה מראש, קונה מבולבל

פורסם

אפשר מפרט מלא ? ושימושים+רזולוציה

מתוך השערה שהמחשב שלך מתאים לכרטיס מפלצתי ואתה משחק במשחקים על רזולוציה בינונית כמו 1680X1050 ואתה רוצה להנות ממהגדרות הכי גבוהות הייתי ממליץ לך לבחור בGTX560TI של NVIDIA , למרות שגם ה6950 יכול להיות טוב בשבילך, או אפשר לרדת למשהו כמו GTX460 או HD5850 , הכל תלוי במה יתאים יותר למערכת שלך (אם היא בכלל נתונה לשדרוג )

מ550TI ומ6790 אתה צריך לברוח כמה שיותר רחוק , לא משתלמים בכלל מבחינת עלות\ביצועים

לגבי ה5870 אני לא יודע , אבל ה5850 ונ5830 אמורים להיות במבצעים די טובים עכשיו ככה ששוה לבדוק אותם , וגם המחיר של GTX460 יורד כל הזמן

פורסם
  • מחבר

זה לא כרטיס למערכת קיימת, בעיקרון אני הולך לקנות מחשב, מעבד i5 2500k הסדרה החדשה.

4 giga ram kingstone

יש לי הגבלת תקציב בכל זאת, אני אעדיף לקנות במחיר נמוך מאשר גבוה.

ומכיוון שזרקת את 550 Ti ו6790

אז נשארה לי השאלה - מה העדיפות בינהם?

מצאתי את הכרטיס 6950 2G ראם ב1350 באייבורי, תוצרת ספיר.

האם זה הכרטיס הכי טוב שאוכל לרכוש במחיר זה? בעיקרון אני קונה את המחשב בחלקים מחנויות שונות על מנת לצמצם עלויות.

רזולוציה לא גבוהה מאוד מכיוון שאני משתמש במסך LCD 19 אינץ' ריבוע, ולא HD.

המחשב הוא לצורך גיימינג.

פורסם

במידה ואתה לא הולך לשדרג את המסך בזמן הקרוב אז 5850 אמור להיות מספיק והמחיר שלו באזור ה720 ש"ח

אם אתה רוצה כרטיס שיחזיק גם עוד כמה שנים טובות ויתן ביצועים טובים אז ה6950 מצויין ויאפשר לך לשדרג את המסך ללא בעיה.

במקומך עם מערכת כזו הייתי קונה גם מסך חדש וגם 6950 בשביל להוציא את המקסימום מהמערכת.

פורסם

19 אינץ' ?

גיימינג זה לא רק מה שמתחת למנוע אלה גם הציוד ההקפי, לכן אני אצטרף להמלצתו של יוני - תרכוש מסך חדש

לגבי הכרטיס מסך - אני חושב שזה תלוי בלוח שלך ובתכנונים עתידיים לריבוי כרטיסי מסך - אם אתה מתכנן להוסיף עוד כרטיסים בעתיד אז GTX560TI ללוח SLI ,

HD6950 לCF , ואם הלוח תומך גם וגם אז 6950

לגבי השאלה של הזכרון - אל תסתכל על הכמות, תבדוק בנצ'מארקים. מה שמפציצים על הנייר לא תמיד בעל חשיבות במציאות.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי עד הסוף את עניין הSLI וCF

איזה יכולת של הכרטיסים זה מסוגל לשלב? האם שני כרטיסי 1G 5870 עדיפים על כרטיס 6950 2G אחד?

איך אני יודע אם אני יכול לשדרג כרטיס 6950 ל 6970 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=7823 דרך הביוס שלו?

איך אני יודע שלוח האם שלי תומך SLI או CF? רציתי לרכוש לוח אם מהסוג הזה: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155

תודה מראש

פורסם

שני 5870 יעקפו בביצועים 6950 אבל אני מתקשה להגיד לך בכמה אחוז, בשביל זה יש לך המוני בנצ'מארקים ברשת

SLI\CF - פשוט מאוד - לדחוף כמה כרטיסי מסך ללוח שלך ובכך ליצור מפלצת ביצועים , כל חברה והשיטה שלה (NVIDIA=SLI AMD=CF )

בכמה אחוז ישתפרו הביצועים עם כל כרטיס נוסף זה כבר תלוי בכרטיס - ושוב פעם התשובה הכי טובה בשבלך היא בבנצ'מארקים - ככה אתה יכול לראות בדיוק לאיזה ביצועים במשחקים תגיע עם כל כרטיס.

ל צריך לעבוד קשה בשביל זה אתה בסה''כ נכנס לגוגל כותב את שם הכרטיס ומוסיף את המילה בנצ'מארק.

לגבי פתיחת ה6950 - לא הייתי ממליץ לך, קודם כל אתה לא באמת יודע אם הליבות הסגורות הן תיקנות או לא ואז אתה מסכן את החומרה שלך, ודבר שני אני די בטוח שקראתי איפשהו שהדריוורים\הפס ייצור החדשים ביטלו את אפשרות הפתיחה.

בכל מקרה מהפרטים המוצעים בקישור שהבאת אין ממש אפשרות לדעת.

אה ודרך הביוס שלו אתה לא משתדרג , אתה צורב עליו את הביוס של 6970 ><

כדי לדעת יותר על הלוח אם שלך אתה פשוט נכנס לאתר החברה ומוצא את הדגם, שם אתה יכול לראות במה הוא תומך, במקרה שלך הלוח תומך בCF של AMD

פורסם

כרטיס ברמת HD6950 או HD5870 למסך 19'' זה פשוט טירוף, הכרטיסים האלה יחנקו מהרזולוציה הכל כך נמוכה הזאת.

במקום לשפוך כמות כזאת של כסף לגיימינג על מסך שכזה אתה יכול לחסוך לא מעט וללכת על HD5850 ב700 שקלים שיביא לך מעל ומעבר ברזולוציה הזאת. הרבה מעל ומעבר.

אני באמת שלא מבין אותך, אתה מכוון לשמיים בכוונות הגיימינג שלך אבל משאיר חלק ענק מהחוייה זנוח לגמרי.

אתה עוד מתכנן CFX ל-19'', זה פשוט לשפוך כסף לבאר.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שאני קונה מסך 22 אינץ' HD או משהו בסגנון

מצאתי 6970 2G באמאזון במחיר של 380 דולר, שזה פלוס מינוס 1300 שקל.

אז רציתי לשאול אם האחריות היא מsapphire או שאני אצטרך לרכוש אחריות בנפרד שם, מישהו קנה שם פעם?

האם האחרית היא בדומה לזאת של seagate אצל החברה המקורית?

יש סיבה לחשוש ממשלוח של מוצר כזה מחו"ל? על החברה השולחת יש ביקורות טובות

פורסם

לא קונים כרטיסי מסך בחו"ל כי בסופו של דבר אולי תחסוך כמה מאות שקלים, כי קודם כל זה לא יהיה בשער היציג של בנק ישראל. אני קונה משחקים באופן קבוע בסטים ומשלם ב PAYPAL ושער של PAYPAL וכרטיס אשראי שלך יותר גבוהים משער יציג של בנק ישראל. דבר שני, לעומת העובדה שאין מחס על מוצרי מחשב אתה עדיין תשלם מע"ם של 16% שתייקר את מחירו הסופי של הכרטיס עוד יותר. בסופו של דבר אולי תחסוך 200 שקלים אבל תפסיד את אחריות ששווה הרבה יותר מ200 שקלים.

פורסם

עם אתה מעונין לשחק במשחקים כבדים ולכוש כרטיסי עלית תחייב מסך יותר גדול ויותר טוב אני ממליץ לך על מסך של DULL

עם פאנל טוב בגודל 22 זה כבר יעשה תעבודה ועכשיו לכרטיס אני ממליץ על רדון 6950

אחלה כרטיס מסך אכותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים