פורסם 2011 באפריל 1914 שנים היי, אני מבקש המלצה נייד חדש:- תקציב 3.5k, אפשר למתוח עד 4 / 4.5 תלוי במפרט- מסך, בגודל 13" / 14", מט- משקל בסביבות ה 2kg- מעבד, ברמה של i5- כרטיס מסך, חיצוני של nVidia- סוללה, שתיהיה אפשרות לשדרג ל 9 תאים במעמד הקניה, כמובן בתוספת תשלום (כלומר לא להכניס בתקציב).האם אני מבקש יותר מידי?תודה.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים אני לא חושב שאתה מבקש יותר מדי, אבל הפרטים היבשים זה לא הכל אלא התכונות בפועל (איכות מסך, רמקולים וכו')המחשב הזה הוא גם יפה וגם עם מעבד טוב:http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v130.htmאמור להיות לו שדרוג למעבד יותר חזק אם אתה חושב שצריך, אז אולי תחפש במקום אחר (סתם גיגלתי)בנוסף, צריך לחפש עוד מחשבים - זה פשוט היה לי בראש בתור מחשב עם מסך מט
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים מחבר קודם כל תודה על התשובה. אני בהחלט צריך מעבד חזק יותר, אז אבדוק.האם הוא מגיע עם כרטיס מסך של nVidia? ראיתי בלינק שהוא מגיע עם GMA הגרוע.בעניין הרמקולים, בכנות? זה מעניין לי את הת**.כמו כן יופי נמצא עמוק עמוק בסוף רשימת העדיפויות.ומבחינת איכות מסך, כולם הרי זהים, לא?
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים כרטיס מסך: המובנה בחדשים של אינטל הוא די טוב. תלוי לאילו צרכים. משחקים במעבד הזה - ברמה נמוכה, אבל סרטים וכאלה זה חבל על הזמןלגבי איכות המסך - לא!! הם שונים, אבל סך הכל כולם עומדים בסטנדרטים רגילים ורק מעטים הם ממש טובים, אז אתה לא יכול לקבל מסך באמת גרוע כמעט אף פעם.המטרה היא משחקים?תראה, אם אתה אוהב לחקור לבד, אז יש אתרים עם ביקורות כמו notebookcheck, laptopmag ועוד כמה
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים קח את זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htmותדבר עם החנות שיזמינו לך סוללה חזקה יותר.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים כן, ה 3450 הוא מצויין, לא ראיתי שהביאו אותו כבר לארץ* עריכה: פרט למשקל, שעובר את ה 2KG אם זה משנה לך, בטח עם סוללת 9 תאים
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים מחבר תודה. גיגלתי קצת - ה V130 הוא פרפקט אבל אני לא מוצא אותו עם כרטיס מסך חיצוני.ה 3450 הוא כמעט בלוק.. 2.3kg לא כולל סוללה של 9 תאים. והוא גם ATI (לא מתקרב אליהם יותר ולדרייברים העלובים שלהם).השימוש הוא בעיקר תכנות לכן דרוש מעבד חזק וזיכרון 4G.מידי פעם ארצה לשחק במשחקים כמו TF2 או דברים קצת יותר כבדים ולכן ארצה כרטיס מסך חיצוני. מניסיון קודם על ה 3100, הדבר הזה פשוט זבל, לא הריץ TF2 גם על הכי מינימום שאפשר, כולל טוויקים להורדת איכות.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים אתה מדבר על הGMA3100?? אתה מדבר על עולם אחר לגמרי..יש לך כמה בנצ'מארקים יחסית בסוף העמוד, תעבור קצתhttp://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-HD.23065.0.htmlעקרונית, אם תמצא אחד מהמעבדים היותר חדשים של I3-I5 תקבל עוד קפיצה בביצועי המעבד הגרפי המובנה
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים בהינתן הדרישות שלך עם כ.מסך חזק והתקציב זו האופציה הטובה ביותר לדעתי, למרות הרתיעה שלך מ-ATI.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים מחבר אם כך, אלך על 2 אפשרויות:א. אוותר על מסך מט (אומר שאנחנו עוברים לסדרות כמו Inspirion?)ב. אגדיל תקציב.אפילו יד2 הולך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.