עבור לתוכן

שדרוג מעבד,לוח וזכרונות. שימוש עיקרי FSX תקציב 3000 שח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

מבקש עזרה בהמלצה לשדרוג לוח אם, מעבד וזכרונות

שימוש עיקרי (וכמעט יחיד): flight simulator X

מפרט קיים:

ספק: sonic 600W

כ.מסך: MSI HOWK 5570 עם OC

קירור מעבד: TUNIQ TOWER 120 - מקווה שניתן לעשות בו שימוש במערכת החזרה.

מעבד: Q6900 מומהר ל 3.4G

לוח: GA965P-DS3 rev 3.3

זכרון: 1000M G.SKIL

תקציב: 3000 שח

הכוונה לשדרג בהנחה שניתן יהיה להבחין בשיפור משמעותי בביצועים ב- FSX

תודה למשיבים

פורסם

אני לא יודע בדיוק מהן דרישות המערכת של המשחק אז אם אני אומר פה משהו לא נכון, תקן אותי.

עד כמה שאני יודע המשחק לא ממש מנצל ריבוי ליבות אלא מעדיף תדר. כמו כן, MS הפסיקה את התמיכה בו כך שלא בדיוק צפוי רענון למנוע המשחק או משהו דומה.

לדעתי המערכת הקיימת שלך אמורה להספיק, האם הרצון לשדרג נובע מכך שהיא כבר לא מספקת אותך?

בהנחה שכן תרצה לשדרג, אז השדרוג הדי יחיד שאפשר להציע הוא ל-Core i5-2500K בשילוב עם לוח P67 שיאפשרו לך לבצע OC לאזור ה-4.5GHz (עם קירור מתאים כמובן) בלי בעיה מיוחדת. עד כמה תהיה לכך השפעה על המשחק? את זה קשה לי לקבוע וגם מבחני הביצועים שאני מוצא ברחבי הרשת הם די ישנים, אבל סביר להניח שבשילוב עם כרטיס גרפי מתאים יהיה שיפור מסוים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום חברים, אני אשמח מאוד להמלצה חמה בנושא. אני ממש עובד עצות

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת עפ"י ההמלצה ל i5 2500K בהנחה שאני אכן מתכנן OC ככל שאוכל מבקש המלצה ללוח מתאים (אין תכנון לחיבור SLI) וזכרונות שיתמכו ב OC מכובד והמלצה לקירור שיתמוך ב OC. אגב יש לי כרגע TOWER TONIQ האם ניתן להשיג לו רק מתאם לתושבת 1135. בכל מקרה אשמח גם להמלצה לקירור מתאים.

תודה

פורסם

בפלטפורמת SB ה-OC נעשה על-ידי העלאת המכפלה לערך הרצוי ואז העלאת המתח עד להגעה ליציבות. כך שהתהליך לא תלוי בזכרון ו/או מגבלות לוח האם מלבד מערכת חשמל יציבה. ברוב שילובי המעבדים וגוף קירור מתאים ניתן להגיע ל-OC יציב של 4.5GHz.

כך שקנה זכרון בנפח הרצוי בתדר 1333/1600 הזול ביותר שאתה מוצא מיצרנית מוכרת שעובד במתח של עד וכולל 1.5V.

האם יש לך חנות מועדפות לקנייה? כך ניתן יהיה להמליץ מבין היצע הרכיבים ששם במקום באופן כללי יותר.

הפורום הזה לא עוסק בקירור, פתח בבקשה דיון בנושא בפורום קירור או שאם אתה מעדיף אעביר את הדיון לפורום 'מפרטי מחשב' שם תוכל לקבל המלצה על כל הרכיבים שלגביהם שאלת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אשמח לקבל המלצה לפריטים מ KSP עבור לוח מתאים וזכרונות שיתמכו ב OC ברמת היכולת המכובדת של ה- i5

פורסם

מעבד:Core i5 2500K

לוח אם: P8P67 B3 או P8P67-M של ASUS או P67A-UD3-B3 של Gigabyte (שאלא אם כן אין בו משהו שלו אתה זקוק הוא לדעתי המשתלם ביותר).

זכרון: DDR3 1333 1x4GB Mushkin 991770 או DDR3 1333 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel

או

DDR3 1600 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24‎ או 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel.

אין ששום הבדל ביצועים מורגש בין עבודה בתצורת ערוץ בודד או ערוץ כפול ואני באופן אישי מעדיף להשתמש בכמה שפחות מודולי זכרון כדי להשיג את נפח הזכרון הרצוי לי, אבל מכיוון שייתכן שאתה חושב אחרת ציינתי אפשרות לזכרון בתצורת 1x4GB וגם בתצורת 2x2GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים