עבור לתוכן

ביקורת על Lenovo IdeaPad G575 M522SIV

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם הבנת למה אני מתכוון.

מה שאמרתי הוא שאם ממילא אמא שלך הולכת לעבוד עם מסך רגיל מחובר למחשב נייד, אולי עדיף להשקיע יותר במסך.

בנוגע לG560 - בדקת את הביקורת?

הוא נראה כמו רכישה מצויינת במחיר הזה.

פורסם

אחרי ש"סגרנו" את נושא בחירת המחשב ולפני שאתה הולך וקונה "חתול בשק" בכל הנוגע לארגונומיה ושימוש עם המחשב.

מה שבעייתי ולפעמים לא נוח במחשבים כאלה הוא משטח העכבר לכן אני ממליץ לראות את המחשב מקרוב.

יש את המחשבים שצויינו כאן בתצוגה בכמעט כל חנות אופיס דיפו (אני יודע על מבחר גדול באופיס דיפו ירקונים), כדאי לנסוע עם אמא שלך לשם שתראה את המחשב ותנסה להשתמש בו ברמה הבסיסית של שימוש בעכבר ובמקלדת עצמה.

אני אישית בדקתי את ה-560 למול ה-G62 ולדוגמא אני לא אהבתי את משטח העכבר של ה-G62 לעומת ה-560 - לכן כדאי ללכת ולבדוק לבד.

ייתכן מאד שאופיס דיפו יהיה פתוח במוצאי החג היום בערב, שווה קפיצה לשם כי בכל זאת לא קונים נייד ב-2000+ כל יום.

זה גם מה שאני עשיתי כמה פעמים כשחיפשתי נייד להורים לפני חצי שנה.

פורסם
  • מחבר

היא תעבוד עם עכבר רגיל בוודאות ככה שהמשטח לא ממש רלוונטי, בנושא המקלדת

חשוב לה שתהיה מקלדת מלאה עם המספרים בצד ואת זה ראיתי שיש אבל בכל מצב אני אעשה את זה

תודה

פורסם

אם ככה אז ה-G560 יתאים כי הוא בעל ספרות נומריות בצד, לעומת ה-G62 שבא עם מקלדת לא מלאה.

54041.jpg

fbf305cef1.jpg

פורסם
  • מחבר

ה G62 לא מתאים בכלל

הוא מגיע עם לינוקס

אין לו מקלדת מלאה

מעבד פחות טוב

3 גיגה זיכרון אני מעדיף 2

ה lenovo הכי מתאים מכל הבחינות כמו שאני רואה יש לי גם ניסיון עם levovo הם אחלה מחשבים

פורסם

א. הלנובו של היום זה לא הלנובו של פעם, היום זה יתבטא רק במחשבים העסקיים שעולים הרבה כסף.

ב. אין לך מה להעדיף 2GB, ממילא הנייד מגיע עם סטיק אחד של 2GB. מה שכן אתה יכול לעשות, זה לקנות סטיק של 2GB או אפילו 4GB ולהוסיף לנייד.

ג. ציינת "דואל צ'אנל " קודם לכן, אז אין הבדל בביצועים.

כאמור, כרגע לדעתי יספיק לך ה-2GB שיהיו במחשב אך זו אחלה אפשרות לשדרוג.

רק שים לב שאתה מתקין מערכת הפעלה תואמת.

בשימוש עם 2GB זיכרון תתקין WIN 7 32BIT

בשימוש עם 4GB ומעלה, תתקין WIN 7 64BIT

2GB

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769442

4GB

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8839

פורסם
  • מחבר

ב KSP המחשב מגיע עם 64 לפעמים קצת עושה בעיות אם תוכנות צד שלישי לפעמים אם

יהיה אופציה בהתקנה לבחור 32 אני אעשה את זה למרות שלא נראה לי שיהיה בעיה במקרה הזה

גם להישאר הם 64 מבחינת הזיכרון אני לא רואה בינתיים שום סיבה לשדרג ל4GB ממש אין צורך

אבל טוב שהאופציה קיימת

פורסם

היום כמעט ואין תוכנות אלא אם כן הן ממש ישנות שלא תומכות בסביבת עבודה של WIN 7 64BIT, כך שאין לך צורך לדאוג בנושא.

הרוב המוחלט תומך וגם יש מצבי תאימות שונים שכן יאפשרו להריץ את התוכנות הבעייתיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים