עבור לתוכן

ביקורת על Lenovo IdeaPad G575 M522SIV

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי היא לא משחקת או משהו

זה רק לאינטרנט ועבודה על אופיס

המחשב עולה 1790

אשמח לביקורות

מפרט

[table][tr][td][table][tr][td]e‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎4383-2SG‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ HD‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]320GB Sata‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Display‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎15.6’’ HD LED (1366x768)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ GPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Raedon HD 6370M graphics with up to 1GB VRAM‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Optical Device‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎DVD Super Multi Dual Layer‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Wireless‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Wi-Fi 802.11bg/bgn‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Network card‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎10/100M LAN‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Bluetooth‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎No‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Integrated camera‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Yes, 0.3M integrated web camera‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Card Reader‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Yes, 2-in-1 card reader (MMC,SD)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Ports‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎4xUSB2.0‎

‎ Headphones‎

‎ Mic‎

‎ VGA‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ OS‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]Free Dos‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Weight‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎5.73 lb (2.6kg) with 6-cell battery‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Battery‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Warranty‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]אחריות לשנה אחת בינלאומית, שירות שליחים בטלפון: 03-7183700. מרכז תמיכה בטלפון: 1-809-456-979 / 1-809-258-990[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

למרות הדרישה המינימלית, המעבד הזה דיי חלש והוא משתווה למעבדי אטום שנמצאים בנטבוקים קטנים.

אם יש אפשרות להעלות מעט את התקציב ולקחת את המחשב הבא זה יהיה עדיף בהרבה וחזק בהרבה:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11687

פורסם

נחמד שהמחשב הזה כבר בארץ

הנה ביקורת מקצועית

http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-G575-AMD-Fusion-Notebook.51634.0.html

היתרון שלו הוא במחיר, ובזמן סוללה + העובדה שהוא בא עם מסך גדול. מעבר לזה, אין לו יתרון מיוחד מבחינת נוחיות, איכות חלקים, איכות מסך, רמקולים וכו'

אני חושב שבהחלט כדאי לחפש מחשב יותר רציני, אפילו אם מדגמים ישנים

בנוסף להמלצה של שבי, אני חושב שכדאי לך לשקול את זה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11545

זה מעבד P320 של AMD, בהחלט די טוב מבחינת ביצועים + כרטיס מסך לא מובנה דגם 4270 שיתמודד עם כל סרט ופלאש שתזרוק עליו

זה מחיר של 2090 ש"ח

פורסם

מאותו אתר שהבאת את הביקורת, שים לב לדירוג של המעבד בין כל המעבדים הקיימים:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

מיקום #187 לא מחמיא כל כך לעומת ה-I3 380Mשמצטיין ב-#53 ואפילו עוקף מעבדי I5 בסיסיים יותר.

ובנוגע ל"כרטיס מסך המתקדם/חייתי":

http://www.notebookcheck.net/ATI-Radeon-HD-4270.30648.0.html

The new Intel HD Graphics in the Core ix Arrandale CPUs, offers a similar performance

ובנוגע לביקורת שנתת קישור אליה:

A comparison with an Intel Core i3 or i5 would be unfair in processor computing performance. AMD's Fusion is hopelessly inferior to these cores.

לא רואה סיבה ללכת על פחות מ-I3.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלטווח הארוך ומבחינת ביצועים ואיכות לפי הביקורות שננתם באמת עדיף את ה LENOVO אם ה I3 תקנו אותי אם טועה ?

בקשר למחשב הראשון שהצגתי המעבד באמת כל כך חלש שלא יכול לעבוד תקין עם אינטרנט ועבודה

או משחקי פייסבוק כלשהם ?

פורסם

יכול, רק שאם אתה כבר משקיע סכום רציני (1800) במחשב נייד אז כדאי להוסיף עוד 400 ש"ח ולקבל מחשב שהרבה יותר חזק.

פורסם

שבי, לא אמרתי משהו כמו "חייתי" - למה הוספת את זה? ה 4270 הוא *לפחות* ברמה של מה שיש ב I3-380M. האמת זכרתי שהמובנה של ה I3 לא משהו, אבל אני רואה שאני טועה.

בנוגע למעבד - זה לא משנה המיקום, זה משנה מה הוא נותן יחסית לצרכים. ואם אני מבין נכון, אמא של WarezMen צריכה מחשב פשוט.

ה P320 הוא לא מעבד מדהים, אבל הוא בהחלט מעבד חזק לשימושים רגילים, ואני גם לא רואה איך ה I3 380M יוסיף בעתיד

הצעתי לו עוד אפשרות שתהיה נוחה וטובה. זה ברור שהוא רוצה להפחית במחיר - אז הנה, הפחתה במחיר.

Warez - המעבד שיש שם חדיש, עם גרפי מובנה יחסית טוב, אבל הוא נועד בפועל לרמה של נטבוקים ויכול להיות שאולי לפעמים אמא שלך תרגיש קצת איטיות. הוא לא נורא איטי, עם זאת - הוא כמו ה ATOM + ION הכי טובים שיש היום, רק שהוא יותר קר וזולל פחות חשמל.

אם ה 400-500 ש"ח האלה הם קריטיים - אז כן, אתה יכול ללכת עליו ולהסביר לאמא שלך שזה לא הטופ של הטופ. זה עניין של השיקול שלך.

יצא לך פעם להשתמש בATOM חזק?

פורסם
  • מחבר

האמת לא התעסקתי יותר מידי עם AMD בגלל זה אני חוקר, ההבדל במחירים הוא 200 שקל

בין המחשב ששבי הציע עם ב I3 לבין המחשב עם המעבד AMD שהצעת השאלה אם שווה להוסיף את הכסף הזה

תמורת מעבד יותר טוב ויש לי עוד שאלה, יכול להיות שאמא שלי תרצה לחבר את המחשב למסך 18 אינץ שנמצא

בבית זה משנה משהו בדרישות ?

פורסם

לדעתי האישית שווה להוסיף ולקבל I3.

אם הדרישה היא לחסוך אז עדיף לחפש מחשב יד2 עם מעבד I3 באחריות וזה עדיין יצא כדאי יותר.

אין בעייה לחבר מחשב נייד למסך חיצוני בחיבור VGA.

כמו כן, ניתן אפילו לחבר מחשב נייד עם חיבור HDMI למסך LCD גדול ולראות את המחשב בו (לגלוש, לראות סרטים..).

פורסם
  • מחבר

אפשר לעלות את התקציב ל2300 אין אם זה ממש בעיה אם זה יתרום לביצועים וייתן לי שקט

זה אפילו רצוי

פורסם

אז כנראה ששווה.

יש עוד גורם שאתה צריך לשקול וזה האחריות - אם יהיו בעיות, כדאי שתהיה אחריות, ויכול להיות ששווה להשקיע בזה במקום במעבד יותר חזק.

זה הכל שיקולים שלך

ה G560 הוא די טוב למחשב ברמה הזאת, לפי הביקורות

פורסם

מה גודל המסך שאתה רוצה ?

מה בדיוק היא הולכת לעשות בו ?

אני ממליץ לך על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6247&CatCode=315

intel core i3, מחיר עם התוספת של ה 400 שקל שהסכמת, מעבד מעולה כמו שאמרתי, כרטיס מסך טוב, זיכרון גדול, מחשב טוב.

פורסם
  • מחבר

הדרישות הם אינטרנט ועבודה בעיקר גודל המסך 15.6

1 המחשב שציינת מגיע עם לינוקס (אני לא רואה את אמא שלי יושבת על לינוקס ) ומעדיף מערכת הפעלה חוקית במצב הנוכחי

2 יש שם 3GB זיכרון אני מעדיף 2gb שיעבוד בדואל צאנל יותר מהר מאשר הנפח

3 המעבד פחות טוב

פורסם

המחשב ששבי הביא לך הוא די טוב גם על פי ביקורות ויש לו מסך סביר בהחלט, מה שחשוב למקרים כמו אמא. הרבה יותר חשוב מעוד קצת כוח עיבוד וכאלה.

מה שכן, אם אתה מתכנן לחבר מסך בעיקר, אז אולי אפשר דוקא כן לוותר קצת בכוח העיבוד ולהשקיע במסך טוב יותר - כי זה משהו שחשוב יותר

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שאפשר למצוא מסך יותר טוב במחיר הזה מכל החיפושים שעשיתי המחשב

ששבי הציע הכי משתלם נכון לעכשיו מה גם שאני לא חושב שאמור להיות בעיה ברגע שאני אחבר

אותו למסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים