עבור לתוכן

מחפש המלצה ללוח אם + קירור (אוויר) למעבד e6600 עד 550 ש"ח ביחד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

אחרי יום שלם של חיפושים לסיבה שהספק שלי לא מספק כוח למחשב ומתחיל לצפצף מצאתי שהסיבה היא לוח אם פגום.

הלוח היה Gigabyte P35C-DS3R, שירת אותי מעולה ומחפש משהו באותו הסיגנון.

מה שאני מחפש מהלוח:

לא מתכנן שום OC, רק רוצה לוח שיחזיק את המחשב ביחד ולא יעשה צרות.

תמיכה ב4+ זכרונות DDR2.

תמיכה במעבד Intel core 2 duo E6600.

6+ חיבורי SATA2.

מבחינת גודל (לא יודע אם זה רלוונטי אבל אציין) יש לי מארז Tower ככה שכל גודל יתאים.

שאר החלקים שברשותי הם:

Asus 8800GTX

Crucial Ballistix DDR2 1gb x4

Enermax Infiniti 720w

בנוסף ללוח מתאים אשמח מאוד להמלצה לקירור אוויר למעבד, זול ויעיל.. כמו שציינתי אני לא מתכנן שום OC ורעש לא יפריע, רוצה משהו שפשוט ישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה ויהיה רמה מעל למה שIntel סיפקו עם המעבד.

התקציב לשניהם הוא בסביבות 550, אוכל להתגמש ל600 במקרה הצורך, ו(למרות שלא ראיתי משהו מתאים באתר שלהם) אם אפשר עדיפות מKSP זה יהיה מעולה (יש סניף ממש קרוב לבית שלי).

תודה מראש.

פורסם

קצת קשה להמליץ לך על לוח מתאים מכיוון שמדובר בפלטפורמה "ישנה" ולכן הזמינות של הלוחות הללו בחנויות מאוד מוגבלת. מסיבה זאת קשה להמליץ על לוח כי לא בטוח בכלל שהוא קיים. במקרה כזה כדאי לעבוד הפוך. לראות מה היצע הלוחות שיש לפלטפורמה בחנויות (או ביד-שנייה שזה מקור לא רע בכלל לרכיבים מסוג זה), לעבור על המפרט שלהם ולקנות את הלוח הזול ביותר שעונה על כל הדרישות שלך.

מחיפוש מהיר שעשיתי ברחבי הרשת (כאשר הדרישה ה"מגבילה" קצת במקרה הזה היא הדרישה ל-4 חריצי זכרון):

GA-P43-ES3G של Gigabyte.

GA-P43T-ES3G של Gigabyte

לגבי גוף קירור, פתח בבקשה דיון בנושא בפורום המתאים שהוא הפורום 'קירור'.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה, ובאמת אפתח דיון חדש בנושא הגוף קירור.

לפני שאני מזמין את הGA-P43-ES3G של Gigabyte (חיפשתי דרך זאפ ולא מצאתי את הGA-P43T-ES3G של Gigabyte) רציתי לשאול איך הלוח הבא נראה לכם?

MSI P45 Neo 3

לפי מה שאני רואה הוא עונה על דרישותי ועולה 100 שקלים פחות מהGA-P43-ES3G של Gigabyte, יש הבדלים בין הלוחות שאני לא מודע אליהם?

פורסם

את ה-GA-P43T-ES3G תוכל למצוא בחנות שציינת בהודעה הראשונה שלך.

ה-P45 Neo 3 הוא בסדר גמור (כמו כל לוח אחר שתומך במעבד הרצוי לך ועונה על שאר הדרישות שלך). אם הוא גם יותר זול זה הופך אותו למשתלם יותר בהשוואה ללוחות דומים אחרים.

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על הMSI P45 Neo 3, אני מחליף את כל המחשב עוד כמה חודשים והחלטתי שעדיף לא להשקיע יותר ממה שצריך במחשב הנוכחי :P

תודה רבה על כל העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים