עבור לתוכן

האם ספק הכוח שלי איכותי ועומד בשאר דרישות המחשב, והאם הוא יכול לגרום לאי יציבות?

Featured Replies

פורסם

הספק:

ezcool ps-1000 500w12cm big fan psu

מפרט:

לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3l

מעבד:intel core 2 duo e5200 box

כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb dd

תודה מראש לעוזרים

פורסם

למה אתה שואל? יש בעיות? אני מניח שזה מפרט לא חדש ואם הוא עבד במשך כמה שנים, אז הוא גם ימשיך לעבוד (לעומת זאת שיעילות של ספק כוח יורדת עם השנים).

יש לי E8400, 4 GB RAM, 3 HDD, HD 4870 והכל מחובר ל EZCOOL 500 W. לפני זה היה 8800 GTS 512 שגם צורך יותר חשמל מ 9600GT שלך. לכן נראה לי אתה בסדר. לגבי EZCOOL עם הידע שלי של היום לא הייתי קונה אותו לפני 3 שנים, אבל מה שהבנתי מהמומחים כאן שהוא ספק לא ג'נרי, אבל כמה רמות מתחת לאיכותיים.

פורסם

הספקים של ezcool הם גנריים משופרים. זה אומר :

הם מחזיקים יותר מגנרי רגיל, אבל עדיין לא תמיד מחזיקים את מה שכתוב עליהם

המתח יותר יציב מספק גנרי רגיל אבל פחות יציב מספק איכותי

יעילות של המעגל בינונית, טובה יותר מהרבה גנריים אחרים

ההגנות של המעגל חלקיות - רק נגד דברים כמו קצר מלא ולא נגד כל התקלות

אני לא מכיר את הגרסא 500 W. בחלק מהספקים של 300 - 450 שיוצרו עד 2010 בערך היו בעיות חמורות בתכנון של המעגל, שגרמו לספק להעביר מכת מתח ולשרוף את הלוח אחריי שהוא עובד כמה חודשים. זה קורה בהפתעה לגמרי ויכול לקרות גם לספק חדש / שתמיד החזיק עומס נמוך (הרכיבים הבעייתיים הם לא אלה שמתחממים כשמעמיסים את הספק ולא משנה להם כמה העמסת אותו)

יתכן שב 500 W הם מהתחלה השתמשו אם מעגל אחר / שהספק שלך חדש יותר וניתן לקוות שאין לו את הבעיה הזאת

תביא תמונה של הספק מבפנים (כשהוא פתוח) + מה הקודים של הרכיבים שמחוברים לצלעות קירור בצד מתח נמוך (אלה הצלעות שקרובות לחוטים שיוצאים לתוך המחשב) כדיי שניתן יהיה לדעת יותר אל הספק

פורסם
  • מחבר

אני שואל מכיוון שיש לי בעיה מסוימת בעת הרצת משחקים, וני חושב שאולי היא נגרמת מאי יציבות.

צילום הבעיה והקול הנשמע בעת התקלה מצורפים בקובצים שצירפתי לתגובה.

בנוגע לתמונת הספק מבפנים, אין לי אפשרות להעלות אותה בזמן הקרוב העלה אות מחר או עוד יומיים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה לי יותר כמו בעיה של כרטיס מסך. EZCOOL זה ספק שרחוק מאוד מספקים איכותיים, אבל הוא לא ג'נרי. עובדה ששלי מחזיק את המחשב הרבה יותר זללן משלך.

פורסם
  • מחבר

תודה.

ובנוגע לכרטיס המסך כתוב שהוא תומך בחלק מהמשחקים שנתקעים,אז הבעיה לא בכרטיס עצמו עם הוא עובד בצורה תקינה.

פורסם

תנסה אולי לעדכן דרייברים . הקובץ שחיברת הוא ממשחק FIFA נכון? המשחק לא הכי כבד. האם התקנת את כל הטלאים למשחק? באילו הגדרות אתה משחק ואיזו רזולוציה? איך משחקים אחרים עובדים?

פורסם
  • מחבר

הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן

המחשק הוא pes 11 מעודכן, אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות וב1680 על 1050.

במשחקים אחרים כגון crycis,nba2k11,assassins creed התקלה חוזרת בתדירות שונה.

פורסם

תנקה אבק בכרטיס מסך במיוחד אל הציפים של הזכרונות

פורסם

לא הבנתי את הבעיה

אתה יכול לתאר במילים ?

פורסם
  • מחבר

ניקיתי אבק מהכרטיס מסך-לא עוזר

והבעיה היא שאני מתחיל לשחק ואז עובר קצת זמן המשחק עובד רגיל ואז פתאום בלי שום התראה המשחק נתקע ויש כל מיני נקודות צבע על המסך (כמו בתמונה שהעלתים ) ורעש מוזר כמו בקובץ הmp3 שהעלתי . במצב הזהאני חייב לעשות ריסטארט למחשב.

ברצוני להדגיש שהמשחקים שנתקעים לי הם משחקים פרוצים שהורדו מהאינטרנט, לא ניסיתי בזמן האחרון משחקים אחרים שקניתי (כולם ישנים).

תודה לכל העוזירם.

פורסם

תבדוק טמפ' של הכרטיס מסך עם OCCT

תריץ בדיקת GPU TEST ללא בדיקת שגיאות ככה לאיזה שעה

פורסם

תבדוק קבלים מנופחים : בלוח בכרטיס מסך ובתוך הספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים