פורסם 2011 באפריל 1814 שנים שלום.אני מקבל כל כמה דקות פתאום ככה הודעת שגיאה שאומרת,low memory.משהו בסגנון,כל פעם שאני לוחץ על כל כפתור במקלדת.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר פירמטו לי אותו במעבדה לא מזמן אז הוא דיי ריק אפשר להגיד.באותו רגע היה שימוש רק במשחק אחד, ופתאום הוא הקפיץ לי הודעה דומה למה שרשמתי.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים זה יכול להיות וירוס.בדקת? יש לך אנטי-וירוס?ההודעה שלך יותר מתאימה לפורום תמיכה טכנית.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים מחבר ווירוס שדופק את הזיכרון?אולי נכנס משהו,קשה לי להאמין כי יש לי אנטיווירוס,אלא אם כן הוא לא עלה על זה.יש תוכנה שיכולה לעלות על זה?
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים תקרא כאן, אולי זה יעזור:http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/100245-low-virtual-memory-errors.html
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים מחבר תודה,אבל לא ממש.זה משהו שאף פעם לא היה לי רק לאחרונה.זה מתחיל בזה שלא ניתן להשתמש בעכבר ובמקלדת באותו זמן. זה קורה במשחק מסויים(שאף פעם בעבר לא קרה בו).סוג כזה של סימפטום,ואז מופיעה לי הודעת שגיאה כל פעם שאני נוגע במקש במקלדת(חוץ מהעכבר).
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים תודה,אבל לא ממש.זה משהו שאף פעם לא היה לי רק לאחרונה.זה מתחיל בזה שלא ניתן להשתמש בעכבר ובמקלדת באותו זמן. זה קורה במשחק מסויים(שאף פעם בעבר לא קרה בו).סוג כזה של סימפטום,ואז מופיעה לי הודעת שגיאה כל פעם שאני נוגע במקש במקלדת(חוץ מהעכבר).כמה RAM יש לך?במחשב הישן שלי (חצי ג'יגה) זה התחיל להופיע שנה שעברה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.