פורסם 2011 באפריל 1814 שנים הדלקתי היום את המחשב, והמאווררים התחילו להשמיע רעש מאוד מוזר, בדר"כ המחשב די שקט, היום הוא נשמע ממש סובל.. נכנסתי לREALTEMP ,והטמפ' (IDLE) בערך 57-58 מעלות...אני רק רוצה לציין כי המעבד במצב סטוק, ביטלתי OC כבר לפי כמה חודשים טובים...(כמעט שכחתי לציין את המעבד - E8400)
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מה הטמפרטורות של שאר הרכיבים (כולל ההרדיסקים) ? כמה מאווררים יש לך בסירקולצית המארז ? האם יש למארז פילטרים ? (אולי הגיע הזמן לנקות אותם ) באיזה מתח עובד המעבד ?
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר אני לא יודע איך לבדוק טמ'פ של רכיבים אחרים.. מצאתי בגוגל הורדתי SPEEDFAN, זה בסדר? מאווררים יש לי הרבה... בערך 7, הסירקולציה צריכה להיות טובה, לא מבין מה הבעיה... מה שכן ,באמת המון זמן לא ניקיתי אותו פילטר יש במאוורר התחתון, חלק קדמי של המארז, ובמאוורר האחורי... למעלה 3 מאווררים ללא פילטר
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים תעשה קצת נקיון, תראה אם יש שיפור משמעותי.אם לא, אולי הגיע הזמן לחדש משחה טרמית.מתי הפעם האחרונה ששמת משחה ? (כמה שנים אני מנחש)
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים תבדוק אם המעבד לא רץ ב100% כל הזמן - אם כן, כנראה יש תוכנה תקועה בזיכרון/וירוס רוגלה. אם זה לא תוכנתי, תפתח את דלת המארז ותבדוק בעין האם הגוף קירור סתום אבק. לדוגמא(לא שלי ;D ) במצב כזה אפשר להתחיל מזה שמפרקים את המאוורר ועוברים עם שואב אבק, בבמערכות מחשב קודמות זה הוריד לי בין 15 ל20 מעלות במנוחה אם הקירור לא נראה מאובק, תנסה לעלות לWIN עם דלת המארז פתוחה ותראה מה הטמפ'. יכול להיות שאחד המאווררים האחרים(קידמי/אחורי) מאובקים ולא מתפקדים. אם האבק לא נרא ה הבעיה, כנראה ה גוף קירור לא יושב טוב על המעבד(לא מחוזק מספיק).
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר טוב אז ניקיתי עכשיו את כל המחשב. גושי האבק שראיתי שם לא חשבתי שזה אפשרי חח הפעלתי את המחשב, הטמ'פ היו 49-50 , כרגע הם שוב עלו ואני על 55 . משחה טרמית לא החלפתי משנת...סוף 2008 אני חושב (כשקניתי את המחשב, אני מניח שבחנות שמו משחה..מקווה..) בדקתי את עניין הנצילות של המעבד. מאוד מוזר, כשהדלקתי את המחשב, ויצאתי אפילו מהתוכנות שעולות עם המחשב כמו DAEMON TOOLS, המעבד רץ על בערך 50% ,עם עליות ל70 ככה... נכנסתי לRESOUCE MONITOR מה זה הדבר הזה? אפשר לבטל את זה? אני צריך את זה בכלל?
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים אתה יכול לסגור את זה, לא אמור לקרות שום דבר.אם אתה לא יודע מה זה תעשה חיפוש בגוגל ואולי תסיר את זה לגמרי אם אין בזה צורך.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים בדוק את ההצמדה המכנית של גוף הקירור למעבדבהזדמנות זו תחליף את המשחה הטרמית
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר אני לא ממש הבנתי מה זה..אבל כתוב presentationfontcache.exe is a part of .net framework 3 and it is very much required for someapplications to work properly. You should not disable it as it is highly recommended to run it..חוץ מזה , אני אצטרך לבטל את זה כל פעם שאני מדליק את המחשב? או שאפשר לבטל לצמיתות?
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים the service PresentationFontCache.exe is only usefull if you use WPF (Windows Presentation Foundation) applications. If not, start services.msc and disable the service.עוד פיתרון שנראה שעבד לאנשים:Go to C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\ ,delete all Font*.dat and reboot it.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר אה ובדיוק באתי לעדכן את ה .NET FRAMEWORK להכי עדכני..אגב הכתובת שנתת נותן לי שגיאה.. זה כנראה לא ל7 בסדר מצאתי איפה זה (%AppData%)אבל מה אומר המשפט ,delete all Font*.dat ?קבצים שיש להם סיומת DAT ?כי לא מצאתי משהו עם שם FONTיחי השקט! עשיתי בינתיים END PROCESS בRESOURCE MONITOR , ופתאום המאוור נרגע , והט'מפ צנחו ל46. שגם זה די גבוה, אבל לעומת 57-58.... זה בסדרהUSAGE לא עולה על 10%
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים פתח MY COMPUTER.כנס לCWINDOWSSERVICE PROFILESוכו וכו לפי הכתובת.ובתיקיה הסופית תמחק את כל הקבצים שמתחילים במילה FONT ויש להם סיומת DAT (אצלי יש שלושה).או שכנס לחלון הSERVICES בעזרת הפקודה SERVICES.MSC בשורת החיפוש.ושם תבטל את הSERVICE שאחרי לכל הסיפור הזה.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים זה לא משנה כמה יש שם.תמחוק את כולם.תראה אם זה פותר את הבעיה.אם לא אז נסה את הפיתרון השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.