פורסם 2011 באפריל 1714 שנים פעם ראשונה שאני נתקל בדרייבר למקלדת, הווינדוס לא מפסיק להציק ...תודה רבה על העזרה,בני.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר זו מקלדת USB וכשהווינדוס עולה הוא רושם שאין דרריבר למקלדת והאם לחפש אוטומטית או להתקין מתוך דיסק
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים USB HID device לא דורש שום דרייבר. כבר יש דרייבר גנרי במערכת ההפעלה בשביל התקנים כאלו.אתה לא יכול להשתמש במקלדת ו/או יש גם התקן לא מזוהה ב device manager?
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר אני מצרף את ההודעה שאני מקבל כשהווינדוס עולהמה צריך לעשות ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים אתה רציני?http://www.google.com/search?hl=en&q=windows+could+not+load+the+installer+for+keyboard+contact+your&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGLL_en___IL377&ie=UTF-8בסה"כ קובץ DLL לא ממש תקין. לא כל כך מיוחד בXP.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר תודה רבה על העזרה אבל זה מסובך בשבילי להבין את התוצאות בגוגלאתה יכול להסביר לי מה לעשות ?אני מודה לך מאוד,בני.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים לא צריך להבין שום דבר. זה מנוע חיפוש.תראה את התגובה של המשתמש Robert Hodge בתוצאה הראשונה של החיפוש. אתה לא הראשון שנתקל בזה בעולם.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים מחבר מחקתי את קובץ ה DLL - לא עזרעשיתי RESTORE POINT ללפני חודש ... גם לא עזראיזה באסה זהיש עוד רעיונות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.