פורסם 2011 באפריל 1714 שנים שדרוג למחשב שהלוח שלו כבר לא עובד עד 2000 ₪מחשב למשחקים קצת מעל הממוצע משחקים כבדים בינונים לכרטיס שיש ליהחומרה שיש מהמחשב הישן:מארז מחשב Thermaltake Soprano (VG7000BWSספק כח Corsair HX520Wצורב Samsung SH-S183L 18xכרטיס מסך Gigabyte- nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIeהחומרה שאני חושב לקנות:מעבד Intel Core I5 2500K Boxלוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3זכרון Kingston KVR1333D3N9/4Gמאורר למעבד Scythe Katana 3 CPU CoolerאוArctic Alpine 11משחה טרמית למעבד אפשר בלי משחה? ועם כן איזה מומלצת וכמה היא עולה?מה אתם אומרים על המפרט?תודה
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים 1. תקטין בבקשה את גודל הכתב ותבטל את ההדגשה.2. בפורום הנוכחי תוכל לקבל המלצה רק על מעבד, לוח-אם וזכרון. על קירור יש לשאול בפורום קירור.3. האם מתוכנן OC? האם יש לך דרישות מסוימות מלוח האם (כמות וסוג חיבורים)?4. באיזה רזולוציה אתה משחק? דע שבמשחקים החל מרזולוציה בינונית לכרטיס הגרפי חשיבות גדולה יותר מלמעבד.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר O.K אף לא עשיתי וגם לא מתכון לעשותבקשר לרזולוציה אין לי מושג מה שמשחק נותן זה מה שאני משחק בלי לשנות שום דברמשחקים אח שלי הקטן משחק בדרך כללWOLFTEAM / WORLD OF WARCRAFT / STEAM-LEFT FOR DEAD 2(את החלקים אני קונה ומרכיב לו, לו אין בכלל מושג במחשבים הוא רק יודע לשחק)תודה
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים ברזולוציה הכוונה לרזולוציה המרבית של המסך שלך.המפרט שהצעת למעלה לא משתלם מכיוון שאינך מתכנן OC ובנוסף הוא חורג משמעותית מהתקציב שציינת.יש 2 אפשרויות עיקריות:הזולהAthlon IIx4 640GA-MA78LMT-S2 או אם יש חשיבות ל-USB 3.0 אז GA-880GMA-UD2H שניהם של של Gigabyte.היקרה יותרCore i5-2500אם לא מתוכנן OC אז אין לך צורך בלוח P67 אלא בלוח המבוסס על ערכת השבבים H67.לוח מומלץ H67M B3 של ASRock או DH67BL של Intel.אם ממש אין לך דרישה מיוחדת מלוח האם אז אפשר להוזיל פה את המערכת בעוד כמה עשרות שקלים ולבסס את המערכת על לוח H61.זכרון: בשני המקרים תקנה מודול זכרון אחד של 4GB או 2x2GB (מה שיותר זמין ו/או זול) מחברה מוכרת (דוגמאות לחברות מוכרות תמצא בסטיקי שאלות נפוצות שבראש הפורום) מסוג DDR3 בתדר של 1333/1600 (שוב, מה שיותר זול או זמין). אם אתה בוחר במערכת Intel יש להקפיד שהזכרון עובד במתח של 1.5V ולא יותר.אגב, כרטיסים גרפיים הם ממש לא התחום שלי אז יש לקחת את הדברים שלי בערבון מוגבל, אבל אם אני לא טועה ה-Geforce 8800 הוא די "ישן". אולי כדאי לך להתייעץ בפורום כרטיסי מסך אם לא שווה לך פשוט לוותר עליו ולעבוד עם השבב הגרפי המובנה בלוח GA-880GMA-UD2H (שבב מסוג HD 4250) של פלטפורמת AMD, או בליבה הגרפית (HD2000) שמובנית במעטפת המעבד Core i5-2500.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.