עבור לתוכן

יש לי כרגע שני מעבדים איזה מהם יותר טוב E5200 או E4500

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע שני מעבדים אחד E4500 והשני E5200 עכשיו אני מתלבט איזה יותר טוב...

עוד משהו יש לי גם שני זיכרונות של CEON 2X1GB 800MHZ הם יתנו שיפור טוב יחד עם ה2GB שלי 667MHZ

פורסם

לדעתי הE5200 עדיף לך הם אותו סידרה של מעבדים כנראה ההבדל היחידי הוא בתדר,

בנוגע לזיכרונות עדיף לקחת זיכרון עים אותו התדר 800Mhz,

כאשר כולם יעבדו על תדר של 800Mhz.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודדע שעדיף כולם 800 MHZ אבל אין זה מה שיש ....

עריכה הוספתי את 2GB ועכשיו מופיעה לי שיש לי 4GB סך הכל אבל ניתנים לשימוש רק 2GB למה ככה

פורסם

מהם השימושים במערכת (ותוסיף את זה בבקשה לכותרת מכיוון שכאשר משווים בין מעבדים צריך להשוות בהקשר מסוים, במקרה הזה השימוש במערכת)?

המעבדים זהים לגמרי למעט העובדה שבתדר סטוק ה-E5200 עובד בתדר גבוה יותר ב-300MHz, הפרש שהוא לא משמעותי במיוחד כמעט בשום שימוש.

היתרון היחסי של ה-E5200 הוא תהליך הייצור שלו שמאפשר, לפחות באופן תיאורטי, בפועל זה תלוי במגבלות שאר רכיבי המערכת, להגיע רחוק יותר ב-OC מכיוון שהוא צורך פחות אנרגיה ופולט פחות חום (וגם מכיל עם מכפלה וחצי גבוהה יותר).

לגבי עניין הזכרון, קרא את סעיף 6.3 בסטיקי שאלות נפוצות שבראש הפורום כדי להבין איך צריך לשלב בין זכרונות עם נתונים שונים.

לגבי העובדה שאתה יכול להשתמש רק בחלק מהזכרון:

1. תאפס את ה-BIOS אם לא עשית זאת לאחר הוספת מודול הזכרון הנוסף.

2. אם איפו ה-BIOS לא עוזר, ווידאת שהזכרונות מוגדרים בהתאם למכנה המשותף הנמוך ביותר כפי שמוסבר בסעיף 6.3 שאליו הפנתי אותך:

א. Start > Run שם כתוב msconfig ותאשר.

ב. בחלון שייפתח כנס ללשונית Boot ושם בחר ב-Advanced Options.

ג. אם האפשרות Maximum Memory מסומנת, תסיר את הסימון מתיבת הסימון. אם אתה כבר שם תנצל את ההזדמנות כדי להסיר את הסימון מהאפשרות Number of processes, אם מסומנת.

ד. הפעל מחדש את המחשב.

פורסם
  • מחבר

איך מאפסים את הביוס חחח

מוציאים את הסוללה לכמה שניות ואז מחזירים ?

פורסם

זה משתנה בהתאם לסוג ה-BIOS שיש בלוח שלך, אבל בעקרון הדרך הכי פשוטה זה לבחור בהגדרה Load Optimal Defaults או הגדרה בעלת שם דומה לטעינת הגדרות ברירת המחדל.

פורסם
  • מחבר

טוב מה עושים זה עדין רושם ככה 4GB מתוכם רק 2 בשימוש

פורסם

עשית את כל מה שהצעתי?

פורסם
  • מחבר

לא מוצא בכלל RUN בWIN 7

פורסם

Win Key + R, תחפש Run בשורת החיפוש של התפריט Orb (מה שהיה פעם Start) או שפשוט תחפש System Configuration.

פורסם
  • מחבר

דרך ביוס לא עבד דרך RUN הכל היה בסדר בכל זאת סימנתי ואז ביטלתי הפעלתי מחדש ועדין אותו דבר =/

פורסם

תחפש ב-BIOS אפשרות ל-Memory remap (או remapping).

פורסם
  • מחבר

חפרתי שם כל היום אין שום דבר מיוחד

פורסם

מה דגם לוח האם?

האם הגדרת ידנית את שילוב הזכרונות לעבוד לפי המכנה המשותף הנמוך ביותר (כפי שמתואר בסעיף 6.3 בסטיקי)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים